VIDEO AMUZANT: Pudsey, câinele dansator care a uimit Marea Britanie

Când vine vorba despre noutate la Britain’s Got Talent, Simon Cowell are o slăbiciune pentru un anumit număr, cel cu animale. Se pare că mogulul britanic a văzut în sfârşit ceea ce îşi dorea în cadrul acestei emisiuni.

8235 afișări
Imaginea articolului VIDEO AMUZANT: Pudsey, câinele dansator care a uimit Marea Britanie

VIDEO AMUZANT: Pudsey, câinele dansator care a uimit Marea Britanie

Ashleigh Butler (16 ani) şi câinele său, Pudsey, au încântat publicul cu un număr încântător de dans, executat pe celebra melodie din The Flintstones.

Pudsey, în vârstă de şase ani, i-a încântat pe toţi, executând perfect coregrafia învăţată.

"S-a născut o nouă stea", a strigat unul dintre membrii juriului, în timp ce Simon a comentat: "Magnific, magnific".

Simon a adăugat: "Mă cunoaşteţi iubesc câinii care ştiu să danseze, iar Pudsey este unul dintre cei mai buni dansatori pe care i-am văzut vreodată. Singura mea critică este că ar ar fi trebuit să-l îmbraci pe Pudsey într-o costumaţie istorică. Crezi că Pudsey s-ar schimba dacă ar câştiga?".

Iar stăpâna cîinelui a răspuns: "Se comportă un pic ca o divă. Întotdeauna primeşte ceea ce vrea".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici