Porţi fustă scurtă? Ce poate spune lungimea ţinutei despre o femeie

Lungimea fustei variază de-a lungul vieţii cu 50 de centimetri, iar femeile de 23 de ani poartă cele mai scurte fuste, conform unui studiu.

12739 afișări
Imaginea articolului Porţi fustă scurtă? Ce poate spune lungimea ţinutei despre o femeie

Porţi fustă scurtă? Ce poate spune lungimea ţinutei despre o femeie (Foto: Hepta)

Femeile încrezătoare poartă fuste mini până la 45 de ani, cu cinci ani mai mult faţă de rezultatul ultimului studiu, efectuat în 2009 de Debenhams.

Cele mai multe fete îşi doresc prima fustă mini la 14 ani, dar se mulţumesc până la urmă să-şi cumpere una la 16 ani, informează The Sun.

Până la 19 ani , fetele poartă fuste de 36 de centimetri. Fustele sunt scurtate apoi la 32 de centimetri, ajungând la cele mai mici dimensiuni la 23 de ani.

Când sunt într-o primă relaţie serioasă, studiul a relevat că femeile tind să mărească cu 5 centimetri lungimea fustei. Totuşi, cele căsătorite, ajunse în jurul vârstei de 34 de ani, îşi scurtează din nou fusta.

Aceeaşi mărime rămâne până în jurul vârstei de 40 de ani, când ele realizează că trebuie să mai adauge puţin material la fustă.

Femeile între 49 şi 60 de ani preferă fustele care trec de genunchi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici