Plaja unde avioanele aterizează şi decolează pe deasupra capetelor turiştilor - GALERIE FOTO

O plajă de pe insula St. Marteen din Caraibe este locul preferat de turiştii care pe lângă bronzul obişnuit vor să aibă parte de o experienţă unică.

13339 afișări
Imaginea articolului Plaja unde avioanele aterizează şi decolează pe deasupra capetelor turiştilor - GALERIE FOTO

Plaja unde avioanele aterizează şi decolează pe deasupra capetelor turiştilor (Imagine: Yahoo News/Flickr)

Plaja Maho este cunoscută pentru faptul că avioanele care aterizează şi decolează de pe aeroportul Princess Juliana din apropiere zboară la altitudini foarte mici, chiar deasupra turiştilor care stau pe plajă, scrie Yahoo News.

Avioanele trebuie să coboare la altitudinea minimă faţă de plaja Maho deoarece pista 10 a aeroportului are o lungime de doar 2.180 de metri.

Acest lucru face ca plaja Maho să fie un punct de atracţie pentru amatorii de senzaţii tari şi pentru cei care vor să fotografieze avioanele de aproape.

Turiştii sunt însă avertizaţi printr-o pancartă referitor la curenţii de aer proveniţi de la avioanele care decolează şi aterizează, care pot provoca răni pe corp şi chiar moartea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici