VIDEO. Ce au ajuns să facă oamenii din cauza plictiselii din carantină. Umorul se viralizează mai repede decât coronavirusul

Unii sunt închişi în casă de doar câteva zile, alţii de câteva săptămâni, iar cei mai ghinionişti stau în carantină sau sunt auto-izolaţi de peste două luni. Cu toţii îşi vor libertatea înapoi, iar pentru cei singuri lupta cu plictiseala este cu atât mai grea. Ca să îşi păstreze umorul şi mintea întreagă, unii dintre ei au inventat lucruri care te fac să râzi cu lacrimi. Iată cum îşi petrec timpul unii oameni în izolare.

2218 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Ce au ajuns să facă oamenii din cauza plictiselii din carantină. Umorul se viralizează mai repede decât coronavirusul

Ce au ajuns sa faca oamenii din cauza plictiselii din carantină. Umorul se viralizează mai repede decât Coronavirusul (VIDEO)

 
Femeia care, de plictiseală, îşi machează masca de protecţie:
 
 
 
 
 
 
Bătrânul care, speriat de Covid-19, a realizat că viaţa e prea scurtă ca să mai pierzi timpul cu mâncatul pastelor lungi:
 
 
 
 
 
Iar la final, ţi-l prezint pe campionul la înot în sufragerie:
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici