VIDEO. Cu ursul în bucătărie: a spart o casă pentru a se desfăta cu fast-food

  • Un bărbat din Sierra Madre, California a dat peste un musafir neaşteptat când s-a întors acasă
  • Omul a găsit un urs pe blatul de bucătărie
  • Animalul servea mâncare fast-food dintr-o cutie lăsată pe masă
1638 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Cu ursul în bucătărie: a spart o casă pentru a se desfăta cu fast-food

Sursă foto: ABC7

Americanul John Holden a fost surprins când s-a întors acasă să găsească uşa de la intrare larg deschisă şi a observat rapid un urs pe blatul din bucătărie. Animalul se delecta cu mâncare fast-food

În total John a dat peste trei urşi: unul îl salutase afară, altul era în bucătărie şi celălalt umbla prin casă. Până la urmă bărbatul a reuşit să îi alunge făcând zgomot.

Nu e prima oară când mă întâlnesc cu ei. Au mai intrat de câteva ori în curtea din spate, dar cu siguranţă niciodată până acum nu au fost în casă. Cred că mirosul de fast-food a fost prea tentant să îi reziste şi astfel m-am trezit cu ei înăuntru”, a declarat proprietarul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici