VIDEO | Game of Thrones şi Stranger Things sunt istorie. Care este cel mai cerut serial din lume

”The Mandalorian” a devenit cel mai solicitat serial din lume, la trei săptămâni de la lansare, depăşind serii precum ”Stranger Things” sau ”Game of Thrones/ Urzeala Tronurilor”, anunţă platforma Advanced Television.

7123 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Game of Thrones şi Stranger Things sunt istorie. Care este cel mai cerut serial din lume

Game of Thrones şi Stranger Things sunt istorie. Care este cel mai cerut serial din lume

Producţia originală Disney+ ”The Mandalorian” a fost oficial cea mai căutată serie în Statele Unite la numai două săptămâni de la lansare. După încă şapte zile, cifrele oferite de platforma Parrot Analytics, specializată în măsurarea cererii pentru programele tv la nivel global, arată că noua serie a devenit şi cel mai solicitat serial din lume.

Cererea pentru episoadele ”The Mandalorian” ar fi depăşit ”Stranger Things”, ”The Crown”, ”The Flash” sau ”Game of Thrones”. Astfel, până pe 1 decembrie, numărul solicitărilor pentru episoadele din ”The Mandalorian” a fost de 31,9 ori mai mare decât media cererii pentru alte seriale. Comparativ, ”The Crown” a avut o cerere de 15 mai mare decât media, iar ”Stranger Things” a înregistrat de 18,9 ori mai multe solicitări, în timp ce ”Game of Thrones” a avut o cerere mai mare decât media de 28.3 de ori.

La finalul anului, The Mandalorian”, concurează pentru titlul de ”Cel mai cerut serial nou din lume”, unde sunt favorite şi producţiile de la Amazon Prime Video, ”The Boys”, de la HBO, ”Chernobyl”, Netflix, ”The Umbrella Academy” şi ”See”, de la Apple TV+.

"The Mandalorian" este un serial a cărui acţiune este plasată în Universul Star Wars. Evenimentele prezentate au loc la cinci ani după povestea din ”Return of the Jedi”. Unul dintre personajele serialului care a găsit rapid fani în mediul online este Copilul, o figurină descrisă ca fiind din aceeaşi specie cu Yoda din ”Star Wars”. Fanii îl descriu drept ”Copilul Yoda”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici