VIDEO | Imagini de necrezut: Momentul în care un elefant de 7 tone „îmbrăţişează” maşina unui turist

Un elefant cunoscut sub numele de Duea a făcut furori pe internet după ce joi a început să „îmbrăţişeze” maşina unor turişti în Parcul Naţional Khao Yai din Thailanda. Incidentul s-ar fi putut termina tragic pentru şofer, ţinând cont că animalul are 7 tone.

1712 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Imagini de necrezut: Momentul în care un elefant de 7 tone „îmbrăţişează” maşina unui turist

VIDEO | Imagini de necrezut: Momentul în care un elefant de 7 tone „îmbrăţişează” maşina unui turist

Elefantul a avariat destul de serios maşina, spărgând geamul din spate şi turtind capota, scrie The Sun

Pe imagini se vede cum şoferul a reuşeşte să accelereze la un moment dat şi să se îndepărteze de Duea.

Episodul din Thailanda e departe de a fi un caz izolat. Recent, un angajat al parcului Serengeti din nordul Germaniei îşi conducea maşina când a fost atacat de un taur. Animalul a distrus complet maşina, dar angajatul parcului a reuşit să supravieţuiască miraculos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici