VIDEO Meryl Streep, un nou discurs împotriva lui Donald Trump: "Dacă instinctul lui catastrofal nu ne va conduce la o iarnă nucleară...“

Actriţa americană Meryl Streep a ţinut încă un discurs despre Donald Trump. Actriţa a participat la o gală în New York în cadrul Campaniei pentru Drepturile Omului 2017. Actriţa a vorbit despre „instinctul catastrofal“ al preşedintelui Donald Trump, dar şi despre comentarile pe care şeful statului le-a făcut despre ea, scriu cei de la The Guardian.

1828 afișări
Imaginea articolului VIDEO Meryl Streep, un nou discurs împotriva lui Donald Trump: "Dacă instinctul lui catastrofal nu ne va conduce la o iarnă nucleară...“

(Imagine: Hepta / Mediafax Arhiva Foto)

„Biciul executivului poate, printr-un Tweet, să intimideze, să pedepsească şi să umilească, să atace presa şi duşmani imaginari cu o regularitate convulsivă şi o predictabilitate uşor de provocat“, a declarat actriţa.
 
„Dar, dacă trăim în acest moment precar... dacă instinctul lui catastrofal nu ne va conduce la o iarnă nucleară, vom avea multe pentru care să fim recunoscători acestui preşedinte, pentru că el ne va face să ne dăm seama cât de fragilă este libertatea noastră“  a continuat Meryl Streep.
 
„Este înfricoşător să ai o ţintă pe frunte. Te predispune la tot felul de atacuri şi armate de cămăşi brune şi cizme şi mai rău“. Termenul cămaşi brune este folosit pentru a descrie miliţile naziste. 
 
 
Artista a oferit şi un răspuns la comentariul preşedintelui Trump, care a numit-o supra-apreciată. „Da, sunt cea mai supra-apreciată, supra-decorată şi momentan supra-mustrată, actriţă a generaţiei mele. Dar de asta m-aţi invitat aici. Am dreptate ?“ 
 
Steep a participat la această gală pentru a primi premiul Aliatul pentru Egalitate, o distincţie oferită personelor care susţin comunitatea LGBTQ.
 
„Toţi avem dreptul la viaţă, liberatate şi căutarea fericirii. (...) Dacă credeţi că oamenii sunt furioşi când guvernul le ameninţă armele, aşteptaţi să vedeţi cum vor fi când guvernul va încerca să le răpească fericirea.“ a încheiat actriţa.
 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici