VIDEO. Mesajul care a stat ascuns într-o sticlă de bere mai bine de un secol. Unde va fi expusă scrisoarea

Muncitorii au avut parte de o surpriză neaşteptată în timpul lucrărilor de renovare de la Universitatea Montclair din New Jersey. Aceştia au descoperit într-o sticlă de bere un mesaj care datează din vremea construirii originale a clădirii, în urmă cu mai bine de un secol, potrivit CNN.

1318 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Mesajul care a stat ascuns într-o sticlă de bere mai bine de un secol. Unde va fi expusă scrisoarea

VIDEO| Mesajul care a stat ascuns într-o sticlă de bere mai bine de un secol. Scrisoarea va fi expusă

Un articol apărut în revista campusului universitar a descris momentul descoperirii.

Demolatorul Robert Kanaby spărgea un zid atunci când un sunet de sticlă spartă i-a atras atenţia. Spaţiul liber din zid conţinea o sticlă de bere înăuntrul căreia se afla o scrisoare cu mesajul: „Prin aceasta certificăm că William Hanly şi James Lennon, membri ai B.M.I.U. numărul 3, au construit acest zid.” Data documentului era 3 iulie 1907.

Universitatea plănuieşte să expună mesajul şi, eventual, să-i identifice pe urmaşii celor doi bărbaţi, conform Dailyvoice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici