VIDEO O răţuşcă şi puii ei, ajutaţi să traverseze o stradă aglomerată. Clipul, viral pe Twitter

  • Un om s-a oprit din treaba lui şi a ajutat o raţă şi pe puii acesteia să traverseze o stradă aglomerată.
  • Clipul a făcut deliciul internauţilor, care l-au lăudat pe om pentru fapta sa.
3670 afișări
Imaginea articolului VIDEO O răţuşcă şi puii ei, ajutaţi să traverseze o stradă aglomerată. Clipul, viral pe Twitter

FOTO Captură video/Twitter

Concret, bărbatul a observat raţa şi boboceii şi, pentru a evita vreo tragedie, a început să facă semn şoferilor să oprească.  Familia de raţe a trecut, astfel, cu succces. 
 
„Nu toţi eroii poartă pelerină”, se arată în descrierea clipului video, postat joi pe reţeaua de socializare.
 
Internauţii care au vizionat clipul au apreciat fapta de omenie a bărbatului: „Ce om minunat. Umanitatea încă există. Să fie binecuvântat”, „Ce frumos! Este important să avem grijă de animale, ce om frumos”, au scris unii comentatori, pe Twitter.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici