- Home
- Life-Inedit
- ARAD, (20.01.2021, 13:50)
- Petru Mazilu
- Home
- Video
- Politic
- Vești bune
- Economic
- Social
- Externe
- Healthcare Trends
- Marius Tucă Show
- Gândurile lui Cristoiu
- Coronavirus
- Facem România bine
VIDEO Oamenii nu sunt singurii care iubesc o gustare în miez de noapte. Moment inedit, surprins de camerele de supraveghere
- O cameră de monitorizare a faunei, amplasată în Parcul Natural Lunca Mureşului, a surprins doi castori care iau o gustare în timpul nopţii.
- Imaginile au fost publicate pe pagina de Facebook a companiei Romsilva.
669 afişări

FOTO: Romsilva
Doi castori au fost filmaţi în timp ce rup şi mănâncă bucăţi dintr-un copac. Imaginile au fost înregistrate într-o pădure din judeţul Arad.
„Prinşi în ”flagrant” în Parcul Natural Lunca Mureşului. Simpaticii castori care luau o mică gustare în miez de noapte au fost surprinşi de o cameră de monitorizare a faunei instalată de colegul nostru Irinel Oberşan”, scrie pe pagina de Facebook a Romsilva.
ULTIMELE ȘTIRI
-
FOTO. Cine sunt victimele criminalului din Onești: „A fost crescut cu multă dragoste doar de tată”
-
Prima reacţie a Elenei Udrea după condamnarea sa în prima instanţă: „Sunt şocată! Am fost condamnată pe legi care nu există”/ „O blestem pe judecătoare”
-
Filmul tragediei de la Oneşti: Agresorul a sunat la 11.47. La 16.55 s-a produs un declic, atunci când unul dintre ostatici l-a lovit pe agresor
-
Programarea la vaccinare, în baza unei liste de aşteptare. Valeriu Gheorghiţă anunţă cum se vor face înscrierile din 15 martie
Potrivit specialiştilor, castorul european sau brebul a dispărut din fauna din România în urmă cu două secole, fiind reintrodus de specialişti în urmă cu două decenii, de atunci extinzându-şi arealul în mai multe zone ale ţării.
Castorii sunt cele mai mari rozătoare din Europa şi pot atinge o lungime de aproximativ un metru şi o greutate de până la 30 de kilograme. Se hrănesc cu frunze şi plante acvatice, iar iarna cu scoarţa arborilor şi crengi.
Fiind rozătoare semi-acvatice, castorii îşi construiesc baraje din ramuri, resturi vegetale, mâl şi pietre pentru a ridica nivelul apei, iar din aceleaşi materiale îşi construiesc şi adăposturi cu acces dinspre apă, pentru a se proteja de prădători. Adesea, castorii provoca mici modificări ale cursurilor de apă.
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.




PROSPORT.RO


ULTIMA ORǍ
vezi mai multe