VIDEO Prietenie fără graniţe. O găină şi un câine se joacă de-a prinselea

  • Necuvântătoarele sunt cel mai bun exemplu când vine vorba despre armonia între specii.
  • O găină şi un câine, ghiduşi amândoi, se joacă într-o curte, sub privirile amuzate ale oamenilor.
7547 afișări
Imaginea articolului VIDEO Prietenie fără graniţe. O găină şi un câine se joacă de-a prinselea

Captură video Facebook/Hilarious Ted

Animalele ne surprind în fiecare zi, cu comportamentul faţă de noi dar şi între ele, indiferent de specie.
 
Este şi cazul unui câine şi unei găine, „tovarăşi” de curte. Găina aleargă după câine, acesta se ascunde de ea după nişte paleţi, iar apoi încearcă să o surprindă venind din direcţia opusă. Pasărea nu se lasă şi încearcă să-l prindă. Mai ghiduş, căţelul face tot ce poate ca să o sperie. 
 
Se distrează de minune şi îi amuză şi oamenii lor, care, nu pierd momentul să filmeze momentul inedit de joacă al celor doi. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici