VIDEO | Temperaturi extreme în Australia: Un bărbat a reuşit să gătească carne în propria maşină

Un bărbat din Australila a gătit carnea în propria maşină cu ajutorul temperaturilor neobişnuit de ridicate.

1439 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Temperaturi extreme în Australia: Un bărbat a reuşit să gătească carne în propria maşină

VIDEO | Temperaturi extreme în Australia: Un bărbat a reuşit să gătească carne în propria maşină

Stu Pengelly din Australia a reuşit să gătească carne în interiorul propriei maşini, care s-a transformat  într-un cuptor din cauza temperaturilor extrem de ridicate, relatează New York Post.

Australianul a lăsat o bucată de carne de porc să stea în maşina timp de zece ore, în timp ce temperaturile de afară ajungeau la 38 de grade pe un soare arzător.

Bărbatul a monitorizat temperatura din maşină cu ajutorul unui termometru.

La orele amiezii în autovehicul se înregistrau peste 80 de grade şi devenise un adevărat cuptor.

Australianul a aşteptat 10 ore ca friptura să fie numai bună de mâncat şi a postat pe reţelele de socializare cum a consumat din ea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici