VIDEO, FOTO | Un fermier italian a transformat un câmp într-un portret uriaş al preşedintelui Vladimir Putin, înaintea Summit-ului G20

Un fermier din Italia şi-a utilizat tractorul pentru a transforma un teren agricol din apropierea oraşului Verona într-un portret gigantic al preşedintelui rus Vladimir Putin înaintea Summit-ului G20.

938 afișări
Imaginea articolului VIDEO, FOTO | Un fermier italian a transformat un câmp într-un portret uriaş al preşedintelui Vladimir Putin, înaintea Summit-ului G20

Un fermier italian a transformat un câmp într-un portret uriaş al preşedintelui Vladimir Putin,înaintea Summit-ului G20 (Imagine: Twitter)

Portretul inedit al preşedintelui rus, cu o lungime de 135 de metri, creat de artistul italian Dario Gambarin, poate fi vizualizat complet doar de sus, din cauza dimensiunii colosale.

 

 

Gambarin a mai creat portrete similare, tot pe suprafeţe agricole, ale lui Donald Trump şi ale candidatei Partidului Democrat Hillary Clinton, în timpul campaniei prezidenţiale de anul trecut.

Artistul a declarat că nu realizează măsurători ale câmpurilor înainte de a conduce pentru a vedea suprafaţa, ci crează imaginile uriaşe aproximând cu ochiul şi cu ajutorul unui tractor.

Imagine: Daily Mail

Gambarin îşi realizează creaţiile în perioada scurtă dintre culegerea recoltei şi plantarea celei următoare, ceea ce înseamnă că portretul lui Putin ar putea fi distrus în câteva zile.

El a mai realizat în 2013 şi portretul fostului preşedinte american John F. Kennedy, dar şi ale unor personalităţi precum romancierul rus Lev Tolstoi.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici