Viorica Dăncilă, schimbare de look radicală după ce a ieşit de sub lumina reflectoarelor. Cum a apărut fosta şefă a PSD la CEx | VIDEO

Viorica Dăncilă a renunţat la coc şi a mers la CEx al PSD cu o coafură lejeră. Fostul premier şi-a prins părul la spate cu o clamă.

15374 afișări

Dăncilă pare să se fi relaxat mult după ce a ieşit de sub lumina reflectoarelor. Zilele trecute, ea a fost surprinsă făcând cumpărături la un hypermarket din Ploieşti. Acolo, politicianul s-a pozat cu mai multe persoane.

Viorica Dăncilă a suprins de-a lungul timpului cu apariţiile în materie de modă şi coafură. Ea a experimentat mai multe look-uri, de la părul purtat desfăcut, drept, şi până la cocul care a „consacrat-o”.

Unele persoane au observat o îmbunătăţire a imaginii lui Dăncilă după ce a ajuns premier.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici