VIRAL: Întâmplări excepţionale din viaţa oamenilor de rând în 2016

Un cuplu de americani a decis să-şi lege destinele în ziua post-alegeri prezidenţiale. Un băiat a plâns de fericire pentru că a intrat la universitate. O persoană a terminat Maratonul New York. O fată şi-a deschis o afacere proprie şi vinde gem şi prăjituri de casă. Iată fapte de viaţă din 2016.

655 afișări
Imaginea articolului VIRAL: Întâmplări excepţionale din viaţa oamenilor de rând în 2016

VIRAL: Întâmplări excepţionale din viaţa oamenilor de rând în 2016 (Imagine: Shutterstock/ Arhiva Foto Mediafax)

Comunitatea buzzfeed.com a răspuns la o întrebare: Ce lucrurile excepţionale vi s-au întâmplat în 2016? Oamenii de rând au răspuns.

Poveştile şi faptele de viaţă care i-au bucurat pe oameni în 2016 înduioşează: mulţi destănuie că s-au căsătorit, alţii că şi-au luat animale de companie, au început afaceri proprii sau au absolvit universitatea. Un băiat mărturiseşte că s-a bucurat pentru că peştişorul auriu (sau caras auriu, cum i se mai spune) a împlinit trei ani în 2016.

O altă persoană povesteşte: "Dintr-un capriciu, m-am mutat într-un oraş nou, în care nu ştiam pe nimeni. Asta a fost pe 1 ianuarie 2016. De atunci am întâlnit un grup de oameni care mi-au devenit precum o a doua familie, am trăit aventuri nebuneşti alături de ei şi m-am îndrăgostit de un tip uimitor. În general, 2016 a fost un an groaznic, dar s-ar putea să se dovedescă cel mai bun an din viaţa mea."

Lana Marie, în vârstă de 38 de ani, relatează cu entuziasm că a citit toate cărţile din seria Harry Potter în 2016.

O mamă de doi băieţi a născut o fetiţă în 2016.

Iată întregul top Buzzfeed la acest link

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici