Vizita sosiei lui Beyonce la Muzeul Albertina din Viena a fost o farsă

Vizita făcută de o sosie a cântăreţei americane Beyonce la prestigiosul muzeu Albertina din Viena, marţi, s-a dovedit a fi o farsă pusă la cale de un post de radio privat, cu ajutorul unei femei care îi semăna destul de mult artistei.

126 afișări
Imaginea articolului Vizita sosiei lui Beyonce la Muzeul Albertina din Viena a fost o farsă

Vizita sosiei lui Beyonce la Muzeul Albertina din Viena: o farsă făcută de un post de radio

Beyonce, considerată un star al muzicii R&B, a susţinut, marţi seară, un concert în capitala austriacă, dar nu era la curent cu această farsă, potrivit unui reprezentant al postului de radio KroneHit. Două dintre cotidienele populare din Austria au indicat că Beyonce a trimis o sosie la muzeu, în timp ce ea se afla la cumpărături, în centrul oraşului.

"Am urmărit toată ziua sosia cântăreţei prin Viena, pentru a surprinde reacţia oamenilor atunci când se găsesc în faţa lui Beyonce", a recunoscut Andrea Hilber, directorul de marketing al postului KroneHit Radio.

"Şi am avut parte de o excelentă vizită privată în Muzeul Albertina, fiind conduşi chiar de directorul muzeului", Klaus Albrecht Schröder, a explicat Andrea Hilber. Acest post de radio angajase o cântăreaţă germană pentru rolul de sosie a cântăreţei Beyonce, pentru a realiza această farsă.

Conducerea Muzeul Albertina, care şi-a exprimat ulterior nemulţumirea că a fost înşelată, nu a fost surprinsă de cererea unei celebrităţi de a face o vizită privată a instituţiei. Muzeul Albertina se numără printre principalele atracţii culturale ale Vienei şi, în ultimele luni, a fost vizitat de multe celebrităţi, printre care adevăraţii actori americani Angelina Jolie, Brad Pitt şi Nicolas Cage, potrivit precizărilor oferite de reprezentanţii instituţiei.

Beyonce, în vârstă de 27 de ani, care este căsătorită cu starul rap Jay-Z, se află într-un punct culminant al carierei sale. În ultimii patru ani, cântăreaţa, câştigătoare a şapte premii Grammy, a fost implicată şi în producţii cinematografice. În decembrie 2006, a fost lansat filmul "Dreamgirls", în care ea a jucat alături de actorii Eddie Murphy şi Jamie Foxx şi pentru care a obţinut o nominalizare la premiile Globul de Aur. Săptămâna trecută, a fost lansat pe marile ecrane din America de Nord un nou film în care joacă Beyonce - "Obsessed".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici