Vladimir Putin şi Steven Seagal au inaugurat un centru sportiv la Moscova - FOTO

Preşedintele rus Vladimir Putin şi Steven Seagal au inaugurat, miercuri, un centru sportiv situat la Moscova, artistul american fiind invitat la acest eveniment pentru a promova educaţia fizică în rândul tinerilor.

578 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin şi Steven Seagal au inaugurat un centru sportiv la Moscova - FOTO

Vladimir Putin şi Steven Seagal au inaugurat un centru sportiv la Moscova (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu trebuie să avem doar copii care să reziste pe bancul de lucru în timpul orelor de educaţie fizică (...) Toată lumea trebuie să facă sport, fără excepţie", a spus Putin, după ce a inaugurat un centru de arte marţiale, împreună cu Seagal - 7 dani în Aikido -, potrivit imaginilor difuzate de televiziunile ruse.

Deţinător al unei centuri negre la judo, preşedintele rus vrea să reintroducă un program sportiv naţional în rândul şcolarilor, în locul celui care exista în epoca sovietică.

"Copiii trebuie să fie puternici, sănătoşi, să iubească sportul şi să aibă posibilitatea să îl practice, să ştie să se apere, să-şi apere apropiaţii, familia", a spus Putin.

"Şi, nu în cele din urmă, trebuie să fie capabili să-şi apere patria", a subliniat acesta.

Vladimir Putin, care îşi întreţine imaginea de bărbat puternic, şi Steven Seagal sunt "amici de multă vreme" şi se vizitează regulat, a spus Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedinţiei ruse.

În 2010, Putin, pe atunci premier, l-a primit în vizită pe actorul belgian Jean-Claude Van-Damme, care s-a făcut remarcat la Hollywood în filme de acţiune şi arte marţiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici