VOCEA ROMÂNIEI: Cu cine a cântat Horia Brenciu în duet şi cine a cucerit-o pe Loredana

În show-ul cu numărul trei al emisiunii "Vocea României" Daniel Dragomir a reuşit să îl determine pe Horia Brenciu să se întoarcă şi să îl dorească în echipa sa încă de la primul vers. Daniel a interpretat într-un mod foarte original melodia lui Tom Jones It’s not unusual.

4006 afișări
Imaginea articolului VOCEA ROMÂNIEI: Cu cine a cântat Horia Brenciu în duet şi cine a cucerit-o pe Loredana

VOCEA ROMÂNIEI: Cu cine a cântat Horia Brenciu în duet şi cine a cucerit-o pe Loredana

Viitorul antrenoral baiatului a cântat alături de Daniel Dragomir aproape toată melodia, iar la sfârşitul cântecului el a urcat pe scenă şi au cântat în duet primele versuri ale melodiei lui Tom Jones.

CUM A CÂNTAT DANIEL MELODIA LUI TOM JONES

Oana Brutaru în varstă de 21 de ani a ales să interpreteze meliodia Proud Mary a lui Tinna Turner iar Loredana a fost cucerită de interpretarea Oanei.

CUM A INTERPRETAT OANA MELODIA PROUD MARY

Lucian Darie, un profesor de muzică care a participat şi la preselecţiile dela emisiunea Românii au Talent , l-a impresionat pe Smiley cu interpretarea sa unică.

CUM A CÂNTAT LUCIAN DARIE UNFORGETTABLE

Irina Tănase a fost alesă de Horia Brenciu să facă parte din echipa sa cu care plănuieşte să câştige show-ul Vocea Romaniei. Irina a interpretat piesa Summertime.

ASCULTĂ CUM A CÂNTAT IRINA TĂNASE

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici