VOCEA ROMÂNIEI: Cum poţi participa la "Audiţiile pe nevăzute"

Etapa "Audiţiilor pe nevăzute" de la "Vocea României" va fi înregistrată pe 3, 6, 7 şi 8 august, în studiourile MediaPro din Buftea, iar cei care îşi doresc să vadă live show-ul de la Pro TV şi să facă parte din public se pot înscrie pentru acest lucru, potrivit unui comunicat.

386 afișări
Imaginea articolului VOCEA ROMÂNIEI: Cum poţi participa la "Audiţiile pe nevăzute"

VOCEA ROMÂNIEI: Cum poţi participa la "Audiţiile pe nevăzute"

După ce a făcut senzaţie în primul sezon, "Vocea României" este gata să-şi desemneze un nou câştigător. Sute de participanţi vor încerca să întoarcă cel puţin unul din scaunele celor patru antrenori, Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu, şi să demonstreze că au toate atuurile necesare pentru a deveni noua voce a României.

Etapa "Audiţiilor pe nevăzute" va fi înregistrată în zilele de 3, 6, 7 şi 8 august, în studiourile MediaPro din Buftea.

Toţi cei care îşi doresc să vadă live super show-ul de la Pro TV şi să facă parte din public se pot înscrie pe site-ul vocearomaniei.protv.ro. Transportul va fi asigurat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici