Vocea României: Roxana Ionescu, coprezentator alături de Pavel Bartoş

Roxana Ionescu va fi coprezentator, alături de Pavel Bartoş, la emisiunea "Vocea României", începând cu prima ediţie live a show-ului, difuzată marţi, de la ora 20:15.

594 afișări
Imaginea articolului Vocea României: Roxana Ionescu, coprezentator alături de Pavel Bartoş

Vocea României: Roxana Ionescu, coprezentator alături de Pavel Bartoş

Prima ediţie live a show-ului "Vocea României" va aduce multe noutăţi şi surprize. Una dintre ele este şi prezenţa Roxanei Ionescu pe post de coprezentator alături de Pavel Bartoş, informează Pro TV.

Roxana este emoţionantă, dar în acelaşi timp nerăbdătoare să simtă din nou emoţiile live-ului.

"Au trecut ceva ani de la ultimul meu live, dar abia aştept să fiu din nou în direct. Mă bucur să fiu în acest show alături de Pavel care, pe lângă faptul că este foarte haios, este un om cu mare experienţă de scenă pe care ştiu că mă pot baza", a spus Roxana.

Faptul că va face parte din acest proiect a fost pentru ea cea mai bună veste primită în acest an.

"Îmi place foarte mult show-ul şi echipa care se află în spatele lui, aşa că nu pot decât să fiu mândră că m-am alăturat lor. Când eram mică îmi doream tare mult să am voce, îmi doresc asta şi azi, aşa că dorinţa mea a fost compensată prin faptul că pot să-i susţin pe concurenţi şi să prezint «Vocile României»", a declarat ea.

Chiar dacă se alătura show-ului în ediţiile live, Roxana i-a cunoscut deja pe aspiranţii la titlul de "Vocea României". Nu a pierdut nicio ediţie din "audiţiile pe nevăzute", iar la "confruntări" i-a urmărit pe toţi chiar din platou.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici