VOCEA ROMÂNIEI: Ultima ediţie a "audiţiilor pe nevăzute". Vezi pentru cine s-a ridicat în picioare Brenciu

În ultima ediţie a "audiţiilor pe nevăzute" de la show-ul "Vocea României", cei patru antrenori, Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu, şi-au completat echipele.

2291 afișări
Imaginea articolului VOCEA ROMÂNIEI: Ultima ediţie a "audiţiilor pe nevăzute". Vezi pentru cine s-a ridicat în picioare Brenciu

VOCEA ROMÂNIEI: Ultima ediţie a "autiţiilor pe nevăzute". Vezi pentru cine s-a ridicat în picioare Brenciu

Marcel Lovin a cantat piesa lui Billy Paul - Me & Mrs. Jones şi a reuşit să impresioneze toţi antrenorii.

VEZI CUM A CÂNTAT MARCEL LOVIN ME & MRS. JONES

Mihai Popistaşu a reuşit să întoarcă toţi cei patru membri ai juriului cu melodia Incomplete a celor de la Backstreet Boys.

Smiley este cel care a reuşit să îl convingă pe talentatul Mihai să facă parte din echipa sa.

ASCULTĂ INTERPRETAREA LUI MIHAI POPISTAŞU

Concurentul Sanda Cristian a cântat piesa "Sorry seems to be the hardest word" semnata Elton John & Blue cu care a reuşit să întoarcă toţi antrenorii.

Brenciu s-a ridicat în picioare şi i-a facut galerie lui Cristian. Marius Moga a fost şi el impresionat şi susţine că băiatul are toate ingredientele de care are nevoie pentru a deveni Vocea Romaniei.

ASCULTĂ SORRY SEEMS TO BE THE HARDEST WORD CÂNTATĂ DE SANDA CRISTIAN

Pentru Aura Pohoata din Fălticeni s-au întors Loredana şi Marius Moga. După ce a vazut-o, Brenciu a declarat dezamăgit că trebuia să apese butonul.

Când a fost vorba să aleagă din ce echipa să facă parte Aura a declarat : "Pe Horia l-aş lua de soţ şi mâine dacă se poate" şi a susţinut că îi place de oricare dintre antrenori.

Ea a ales, până la urmă, să intre în echipa lui Marius Moga.

VEZI CUM A CÂNTAT AURA POHOATA

Alina Toma a cântat piesa lui James Brown, "It's a man's world". Loredana i-a spus fetei că îi apreciază curajul de a cânta o astfel de piesă pe care, de obicei, o cântă băieţii.

ASCULTĂ CUM A CÂNTAT ALINA TOMA PIESA LUI JAMES BROWN

Având câte o echipa de 12 concurenţi, în etapa "Confruntarilor" cei patru antrenori vor forma duete între memebrii echipei lor. Etapa este eliminatorie, în urma fiecărui duet urmâd ca antrenorul să decidă cine pleacă şi cine merge mai departe. La finalul acestei etape exista "Cântecul decisiv".

Din cei şase concurenţi cu care rămane în urma "Confruntarilor", fiecare antrenor va alege două persoane care s-au descurcart mai puţin bine, aceştia vor cânta din nou melodia pe care au interpretat-o la "Audiţiile pe nevăzute", iar în funcţie de prestaţia lor unul va rămâne în compeţie, iar celălalt va pleca acasă. Astfel, fiecare antrenor va ajunge cu câte 5 concurenţii în etapele live ale show-ului.

În această etapă, cei patru vor avea alături câte un consilier, o persoană din lumea muzicii, care îi va ajuta în luarea deciziilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici