Vocea României: Ultima ediţie a Confruntărilor, pe 15 noiembrie

Pro TV difuzează marţi ultima ediţie a "Confruntărilor" de la "Vocea României", în care fiecare antrenor îşi va definitiva echipele cu care va merge în etapa următoare, informează televiziunea.

1217 afișări
Imaginea articolului Vocea României: Ultima ediţie a Confruntărilor, pe 15 noiembrie

Vocea României: Ultima ediţie a "Confruntărilor", pe 15 noiembrie

În această etapă, a "Confruntărilor", fiecare antrenor şi-a stabilit duete cu membrii echipei sale, în urma fiecărui duet, unul dintre concurenţi fiind eliminat. Astfel, din cei 12 concurenţi vor rămâne doar şase.

Însă în ediţiile live ale emisiunii, care vor fi difuzate de Pro TV din 22 noiembrie, fiecare dintre cei patru antrenori trebuie să ajungă cu câte cinci "elevi" în echipa sa, astfel că, la finalul ultimei ediţii de "Confruntări", de marţi, intervine "Cântecul Decisiv".

Dintre cei şase concurenţi cu care a rămas în urma "Confruntărilor", fiecare antrenor va alege doi dintre ei care s-au descurcat cel mai puţin bine. Aceştia vor trebui să interpreteze melodia cu care s-au prezentat la "audiţiile pe nevăzute". În funcţie de prestaţia lor, fiecare antrenor îl va alege pe cel care va ajunge în etapa următoare.

Astfel, marţi, în ultima ediţie a "Confruntărilor", care va dura de la 20.15 la 23.00, cei patru antrenori vor rămâne cu cinci concurenţi în echipa fiecăruia, care vor merge mai departe în ediţiile live.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici