VOCEA ROMÂNIEI: Un artist cunoscut din România a fost singurul concurent care a întors toate scaunele. Ce l-a determinat să participe - FOTO, VIDEO

Cea de-a cincea ediţie a show-ului "Vocea României" de la ProTV a însemnat prezenţa pe scenă a lui Tibi Scobiola, solistul trupei de coveruri Tibi Scobiola Band. Deşi este deja cunoscut, artistul a declarat că a venit la VOCEA ROMÂNIEI pentru a gusta din emoţia competiţiei şi pentru a-şi ajuta părinţii.

3190 afișări
Imaginea articolului VOCEA ROMÂNIEI: Un artist cunoscut din România a fost singurul concurent care a întors toate scaunele. Ce l-a determinat să participe - FOTO, VIDEO

VOCEA ROMÂNIEI: Un artist cunoscut din România a fost singurul concurent care a întors toate scaunele juraţilor. Ce l-a determinat să participe la competiţie - FOTO, VIDEO (Imagine: vocearomaniei.protv.ro)

"Nu vreau să îi ajut în sensul să le dau 10 milioane pentru telefoane, facturi. Eu vreau să îi fac să trăiască, să se simtă din nou cântăreţi, să trăiască frumos. Mama îngrijeşte bătrâni, iar tata lucrează pe un vas, ca muzicant. Asta ar fi ok, dar mai face şi altceva. Cară saci de cartofi, din astea", a spus Scobiola.

Cântăreţul în vârstă de 39 de ani a fost singurul care i-a impresionat pe toţi juraţii în această seară, cu piesa "Ordinary People". El a ales să intre în echipa lui Smiley.

VEZI CUM A CÂNTAT TONI SCOBIOLA

Un alt concurent care a cântat într-o trupă - Mondial - şi care a ales să vină la VOCEA ROMANIEI a fost Radu Ghencea, de 35 de ani. El a interpretat una dintre piesele care l-au consacrat, dar nu a reuşit să atragă atenţia juriului.

"Nu m-am întors pentru că mi s-a părut ca ai o voce formată care nu poate fi schimbată, e ca si cum aş vrea să schimb stilul lui Brenciu pe care n-am cum să îl mai schimb", a declarat Loredana.

"Mie îmi place stilul, dar îşi are locul în trecut", a spus şi Smiley.

În echipa lui Smiley a ajuns şi Camelia Marinescu, de 32 de ani. De profesie economist, tanăra a decis că trebuie să renunţe la jobul pe care îl avea, pentru a-şi urma vocaţia. Astfel, ea a devenit profesoară de canto la o şcoală.

Interpretarea ei plină de emoţie a piesei "When I fall in love" i-a impresionat pe Brenciu şi Smiley, ultimul fiind cel ales de concurentă.

ASCULTĂ CUM A CÂNTAT CAMELIA MARINESCU

Şi Loredana şi-a completat echipa cu doi concurenţi în această seară, Răzvan Stef şi Teodor Manciulea.

Răzvan Stef este din Arad, are 26 de ani şi este consultant în vânzari. El a cântat piesa "Angels", iar Loredana a fost singura care s-a întors. "Mă bucur atât de tare că nu v-aţi intors, e doar al meu. Ai o masculinitate feroce şi sunt convinsă că o să facem treabă buna impreună", i-a spus Loredana.

Pentru Teodor Manciulea, în varstă de 16 ani, s-au luptat Moga, Brenciu şi Loredana, aceasta din urmă având caştig de cauză.

Teodor a interpretat piesa "How am I supposed to live without you" şi juraţii şi-au scos toate armele pentru a-l convinge să intre în echipa lor. Loredana i-a promis că îl va face "Michael Bolton-ul României", în timp ce Moga i-a promis că îi va compune melodii.

"Tu când ai cântat parcă ai plâns, parcă ţi-ai sfâşiat sufletul în faţa noastră ţi ti l-ai pus aşa, bucaţică cu bucaţică pentru fiecare”, i-a spus Loredana, care în final a fost şi cea aleasă de concurent.

CUM A CÂNTAT TEODOR MANCIULEA

Marius Moga şi-a adăugat trei concurenţi în echipă în ediţia a cincea a show-ului de la Pro TV.

Cristina Bondoc, o cunoscută a concursurilor de talent, şi-a încercat norocul şi la VOCEA ROMANIEI. Ea a interpretat piesa "Because of you" şi a impresionat pe trei dintre juraţi.

"Cristina, te vreaaaaau!", i-a strigat Loredana, însă Cristina l-a ales pe Marius Moga.

VEZI AICI CUM A CANTAT CRISTINA BONDOC

În echipa lui Moga a intrat şi Claudiu Zamfira, care a interpretat piesa "Ochii tăi" şi Mihai Toma, un specialist în IT, care a cantat piesa "Great balls of fire".

"Nu e o voce pe care aş alege-o în mod obisnuit, dar ai vitalitate, i-a spus Marius Moga concurentului.

CUM A CANTAT MIHAI TOMA

Horia Brenciu şi-a adjudecat doi concurenţi în această seară: Diana Moşneagu, de 15 ani, din Vaslui, şi Marius Bălan

Dupa ce Diana a cantat Brenciu a declarat: "Poti să imi spui Tata Horia. Să le spui că ai intrat în echipa lui Tata Brenciu".

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici