Vogue Italia: Mădălina Ghenea are farmecul mediteranean al Sophiei Loren şi privirea Angelinei Jolie - GALERIE FOTO

Revista Vogue Italia scrie despre top modelul român Mădălina Ghenea, despre care s-a vehiculat că ar avea o relaţie cu Leonardo DiCaprio, că are "farmecul mediteranean al Sophiei Loren" şi "privirea magnetică a Angelinei Jolie".

7807 afișări
Imaginea articolului Vogue Italia: Mădălina Ghenea are farmecul mediteranean al Sophiei Loren şi privirea Angelinei Jolie - GALERIE FOTO

Vogue Italia: Mădălina Ghenea are farmecul mediteranean al Sophiei Loren şi privirea Angelinei Jolie

Un jurnalist al celebrei reviste Vogue Italia i-a luat interviu Mădălinei Ghenea, aflată la New York.

"La 14 ani, doar cu paşaportul şi cu o hartă în buzunar, (Mădălina) a urcat în primul tren care pleca din Slatina (oraşul în care s-a născut Eugen Ionescu) şi a ajuns la Milano", scrie jurnalistul.

Mădălina Ghenea mai este descrisă de acesta, care menţionează că ea şi-a început cariera defilând pentru Gattinoni, ca fiind "extraordinar de modestă şi dulce".

În interviu, Ghenea spune că filmul a fost mereu marea ei dragoste, iar printre idolii săi se numără actriţele Anna Magnani şi Sophia Loren.

Ghenea mai spune că ea nu crede că este frumoasă, ci doar o persoană care ştie să-şi ascundă imperfecţiunile, şi asociază frumuseţea cu sentimentul general de bine şi cu starea bună de sănătate.

Jurnalistul mai scrie că modelul în vârstă de 24 de ani este implicată în acţiuni umanitare. Cu acest prilej, Mădălina Ghenea şi-a amintit de momentul în care a luat parte la salvarea unui copil, în Port au Prince, din Haiti. "Zâmbetul unui copil este cel mai frumos dar", a spus aceasta.

Anul trecut, în presa internaţională au apărut informaţii potrivit cărora Leonardo DiCaprio ar avea o relaţie cu Mădălina Ghenea, cei doi fiind surprinşi împreună în Australia, unde actorul filma pentru un nou lungmetraj. În presa din acea perioadă au fost publicate nişte fotografii în care Leonardo DiCaprio apare în compania unei brunete care părea a fi noua lui iubită. Aceasta a fost identificată de presa italiană ca fiind românca Mădălina Ghenea. Însă top modelul a refuzat să comenteze în vreun fel informaţiile apărute în presă.

Vogue Italia mai menţionează, într-un alt articol, că Mădălina Ghenea a participat, în noiembrie anul trecut, la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naştere a lui Leonardo DiCaprio, la New York.

Mădălina Ghenea a lucrat pentru mai mulţi creatori de modă din Milano, devenind cunoscută în 2010, într-un spot publicitar în care a fost alături de actorul Raoul Bova şi actriţa Teresa Mannino.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici