Walter şi Raluca Zenga s-au cununat religios şi şi-au botezat fetiţa - VIDEO

Fostul antrenor al Stelei, Walter Zenga şi soţia sa, Raluca, s-au cununat religios, duminică, la o biserică din localitatea Bran, ceremonia fiind urmată şi de botezul fetiţei lor, Samira Valentina, în vârstă de şase luni, informează Pro TV.

213 afișări
Imaginea articolului Walter şi Raluca Zenga s-au cununat religios şi şi-au botezat fetiţa - VIDEO

Walter şi Raluca Zenga s-au cununat civil în urmă cu cinci ani (Imagine: Adrian Stoicoviciu/ Mediafax Foto)

Cei doi s-au cununat civil în urmă cu cinci ani.

La ceremonia religioasă au fost prezenţi şi cei trei băieţi ai lui Walter Zenga, Jacopo, Nicolo şi Andrea, din primele două căsnicii.

Video stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici