"We Are The Champions" - cea mai atrăgătoare piesă compusă vreodată. Vezi care sunt următoarele - GALERIE VIDEO

"We Are The Champions", interpretată de formaţia Queen, este cea mai atrăgătoare melodie scrisă vreodată, potrivit unui studiu ştiinţific realizat de cercetătorii de la Universitatea Goldsmiths din Londra.

548 afișări
Imaginea articolului "We Are The Champions" - cea mai atrăgătoare piesă compusă vreodată. Vezi care sunt următoarele - GALERIE VIDEO

"We Are The Champions" - cea mai atrăgătoare piesă compusă vreodată. Vezi care sunt următoarele - GALERIE VIDEO

Oamenii de ştiinţă de la Universitatea Goldsmiths din Londra au realizat un studiu care analizează ce anume face un cântec memorabil şi au întocmit o listă a celor mai atrăgătoare melodii din toate timpurile, informează nme.com.

În realizarea studiului, cercetătorii au observat mii de voluntari cântând piese de pe listă.

Cercetarea a dezvăluit că melodiile memorabile întrunesc patru calităţi: fraze muzicale lungi şi detaliate, schimbări de tonalitate, interpreţi de gen masculin şi voci masculine mai înalte angajate într-un efort vocal remarcabil.

Plecând de la această formulă, oamenii de ştiinţă au desemnat "We Are The Champions" drept piesa care îi face pe cei mai mulţi oameni să o cânte.

Pe listă mai apar piese precum:

  • "Y.M.C.A", interpretată de Village People

  • "Fat Lip", a formaţiei Sum 41

  • "The Final Countdown", a formaţiei Europe

  • "Monster", a formaţiei The Automatic

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici