Weekendul la cinema. Noii îngeri ai lui Charlie, un dependent de telefon şi pompieri care devin bone. VIDEO

Avem de ales între un nou film din seria "Îngeri ai lui Charlie", un lungmetraj cu subiect pe o temă foarte actuală despre dependenţa de telefoane, o comedie cu pompieri care ajung bonele unor copii năzdrăvani şi două producţii a căror acţiune se petrece pe meleaguri româneşti.

377 afișări
Imaginea articolului Weekendul la cinema. Noii îngeri ai lui Charlie, un dependent de telefon şi pompieri care devin bone. VIDEO

Weekendul la cinema. Noii îngeri ai lui Charlie, un dependent de telefon şi pompieri care devin bone

"Îngerii lui Charlie/ Charlie's Angels"

Regizoarea Elizabeth Banks se află la cârma producţiei în care îşi ia zborul o nouă generaţie de îngeri neînfricaţi ai lui Charlie. În viziunea îndrăzneaţă a lui Banks, Kristen Stewart, Naomi Scott şi Ella Balinska sunt cei trei îngeri care lucrează pentru misteriosul Charles Townsend, a cărui agenţie de securitate şi investigaţii s-a extins în toată lumea. Având cele mai deştepte, curajoase şi pregătite tinere, echipele de Îngeri din toată lumea, conduse de mai mulţi Bosley, se ocupă acum de cele mai dure misiuni de pretutindeni. Scenariul a fost scris de Elizabeth Banks după o povestire de Evan Spiliotopoulos şi David Auburn, arată Cinemagia.

"Într-o relaţie cu telefonul meu/ Jexi"

Phil are o mare problemă! E dependent de telefonul său. Nu are prieteni, îşi petrece tot timpul făcând topuri despre cultura pop, iar viaţa lui amoroasă nu există. Însă statutul său pe Facebook e pe cale să se schimbe. Când se vede nevoit să îşi schimbe telefonul, cel mai nou model cumpărat vine cu o aplicaţie surprinzătoare: Jexi - o asistentă virtuală inteligentă. Cu ajutorul ei, Phil începe să se organizeze mai bine şi să aibă viaţă socială. Totuşi, pe măsură ce se detaşează de folosirea telefonului, Jexi se transformă într-un coşmar din dorinţa de a-l păstra de Phil doar pentru ea.

"Se-ncinge treaba!/ Playing with Fire"

O echipă de pompieri de elită trebuie să aibă grijă de trei copii năzdrăvani pe care i-au salvat dintr-un incendiu, dar habar nu au că îi aşteaptă cea mai grea misiune din viaţa lor.

"Valea îngerilor/ Valan"

Péter este poliţist şi e pe urmele unor traficanţi de fete din Braşov, el fiind devotat cauzei de a găsi cât mai multe fete dispărute. În fiecare fată salvată o vede pe sora sa, Juli, care a dispărut din Valan, oraşul lor natal, în urmă cu 22 de ani, în timpul evenimentelor haotice ale revoluţiei româneşti.

Atunci când primeşte un telefon, Péter e nevoit să se întoarcă în Valan, un oraş minier, pentru a verifica dacă cadavrul descoperit în munţi îi aparţine surorii sale. Labirintul anchetei îl poartă în trecut şi va trebui să nu se lase copleşit în confruntarea nu numai cu crimele teribile din oraş, ci şi cu proprii săi demoni.

Filmul a participat la Warsaw Film Festival 2019, unde a avut premiera mondială.

"Zavera"

Ştefan Caragioiu, 50 de ani bătuţi pe muchie, inginer constructor, are un blocaj existenţial la moartea celui mai bun prieten al său, arhitectul Nic Papahontu, de care e legat prin tot ce a făcut până acum în viaţă. Nic reprezintă tot ceea ce şi-ar fi dorit Ştefan de la viaţă: charismă, talent, dezinvoltură, o mare cultură şi o ştiinţă a oamenilor.

Ce se întâmplă în clipa în care Nic moare accidental iar Ştefan este obligat să deschidă ochii asupra vieţii din jurul lui şi să ia decizii? Mai ales când descoperă că toate adevărurile în care a crezut până acum se clatină serios, inclusiv prietenia lui Nic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
premiere,
film,
cinema

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici