Wesley Snipes, aflat în închisoare de un an, a fost dat în judecată de grupul American Express

Wesley Snipes a fost dat în judecată de grupul American Express, care îl acuză pe starul american că a folosit unul dintre cardurile emise de această companie pentru a face cumpărături de aproape 30.000 de dolari, dar a "omis" să achite suma înainte de a ajunge la închisoare.

605 afișări
Imaginea articolului Wesley Snipes, aflat în închisoare de un an, a fost dat în judecată de grupul American Express

Wesley Snipes, aflat în închisoare de un an, a fost dat în judecată de grupul American Express (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Plângerea a fost depusă de grupul American Express, vineri, la Circuit Court din Orange County, din statul american Florida. În această plângere, compania de carduri afirmă că Wesley Snipes a făcut cumpărături în valoare de 29.343 de dolari, sumă pe care a "omis" să o achite înainte a merge la închisoare.

American Express a cerut în justiţie ca starul american să achite această sumă, dobânda corespunzătoare, dar şi onorariul avocatului şi cheltuielile de judecată.


Wesley Snipes, care a câştigat câteva milioane de dolari graţie rolurilor din seria "Blade", are dreptul să cheltuie cel mult 300 de dolari pe lună în interiorul acestei închisori.

Actorul şi producătorul Wesley Snipes nu se află la prima confruntare cu justiţia. În septembrie 2007, el a fost condamnat la plata sumei de 1,7 milioane de dolari, datorată fostului său agent, care a invocat încălcarea termenilor unui contract.

În timpul anchetei coordonate de fiscul american, Wesley Snipes a fost arestat pe aeroportul din Johannesburg, fiind acuzat de către serviciile vamale de tentativă frauduloasă de trecere a frontierei cu ajutorul unui paşaport sud-african care era falsificat. Actorul american a fost deportat la scurt timp în Statele Unite.

Deşi s-a făcut remarcat în special cu roluri în filme de acţiune, precum cele din trilogia "Blade", Wesley Snipes a avut succes şi comedii, precum "Albii nu pot sări/ White Men Can't Jump" din 1992. Actorul american a interpretat rolul principal în drama "Febra iubirii/ Jungle Fever" regizată de Spike Lee, a jucat rolul unui saxofonist de jazz în lungmetrajul "Totul pentru Blues/ Mo' Better Blues", regizat de acelaşi Spike Lee în 1990, şi s-a remarcat în "Demolatorul/ Demolition Man" (1993), în care a jucat alături de Sylvester Stallone şi Sandra Bullock.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici