Wesley Snipes, condamnat să plătească 1,7 milioane de dolari fostului impresar

Actorul american Wesley Snipes, care în octombrie va fi judecat pentru fraudă fiscală, a fost condamnat să plătească 1,7 milioane de dolari fostei sale agenţii, după ce a fost acuzat că nu şi-a plătit comisioanele, transmite AFP.

2 afișări
Imaginea articolului Wesley Snipes, condamnat să plătească 1,7 milioane de dolari fostului impresar

Wesley Snipes, condamnat să plătească 1,7 milioane de dolari fostului impresar

În iulie 2006, United Talent Agency (UTA) a declarat că l-a ajutat pe Snipes, în vârstă de 45 de ani, să obţină rolul principal în filmul de arte marţiale "Blade: Trinity", lansat la sfârşitul anului 2004, şi în alte trei lungmetraje.

Conform cifrelor prezentate de UTA, actorul datora agenţiei un comision de 10% din câştigurile sale, în termenii unui acord datând din 2002. Snipes nu a răspuns solicitărilor fostului agent nici măcar când acesta l-a dat în judecată.

Snipes, care a putut fi văzut în "Răsărit de soare", alături de Sean Connery, "Demolatorul", alături de Sylvester Stallone şi "Un admirator fanatic", alături de Robert De Niro, a renunţat la serviciile agenţiei în februarie 2006, conform plângerii depuse la tribunal.

Actorul trebuie să se prezinte în octombrie în faţa unui tribunal din Florida unde va fi judecat pentru fraudă fiscală şi asociere în vederea comiterii de infracţiuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici