Wesley Snipes va fi James Brown, într-un film biografic (Video)

Actorul american Wesley Snipes va juca într-un film biografic consacrat legendarului cântăreţ James Brown, care va fi regizat de Spike Lee, informează allocine.fr.

30 afișări
Imaginea articolului Wesley Snipes va fi James Brown, într-un film biografic (Video)

Wesley Snipes va fi James Brown, într-un film biografic (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Intervievat în timpul Festivalului de Film de la Sundance, regizorul Spike Lee a dezvăluit câteva informaţii despre acest nou proiect cinematografic. Foarte reţinut de obicei, Lee a fost de acord să vorbească de această dată despre filmul biografic consacrat marelui James Brown, decedat pe 25 decembrie 2006.

În acest lungmetraj, "regele muzicii soul" va fi interpretat de actorul american Wesley Snipes. Regizorul a declarat că pentru realizarea pasajelor muzicale va utiliza înregistrări cu vocea originală a cântăreţului, folosind aceeaşi tehnică care i-a permis lui Jamie Foxx să joace în filmul "Ray", în care a interpretat rolul unei alte legende a muzicii soul, Ray Charles.

În vârstă de 45 de ani, Wesley Snipes a jucat în filme precum cele din seria "Blade", "Răsărit de soare", alături de Sean Connery, "Demolatorul", alături de Sylvester Stallone, şi "Un admirator fanatic", alături de Robert De Niro.

Următorul film în care va apărea Wesley Snipes este bazat pe viaţa lui Toussaint Louverture (1743 - 1803), un fost sclav devenit unul dintre luptătorii pentru independenţa statului Haiti. În filmul "Toussaint", regizat de Danny Glover, mai apar actorii Angela Bassett şi Don Cheadle.

James Brown, printre ale cărui hituri se numără "Living in America", "Papa's Got a Brand New Bag" şi "I Got You (I Feel Good)", a murit de Crăciun, în 2006, în Atlanta, la vârsta de 73 de ani, din cauza unei insuficienţe cardiace provocate de o pneumonie.

James Brown - "Men's World"

Citeşte şi:

Obiecte aparţinând lui James Brown, vândute la licitaţie

Averea lui James Brown, motiv de discordie în familia starului

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici