William şi Harry, cei mai sexy celibatari ai familiilor regale

Prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, secondat de fratele său mai mic, prinţul Harry, s-au situat în fruntea topului celor mai sexy celibatari cu sânge albastru realizat de prestigioasa publicaţie Forbes.

124 afișări
Imaginea articolului William şi Harry, cei mai sexy celibatari ai familiilor regale

William şi Harry, cei mai sexy celibatari ai familiilor regale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Topul, publicat online pe site-ul publicaţiei, include cei mai sexy şi mai bogaţi 20 de membri ai familiilor regale cu vârste sub 35 de ani.

Primele patru locuri sunt monopolizate de familia regală britanică, însă în top au fost incluşi şi moştenitori ai tronurilor din Asia, Orientul Apropiat şi Africa, totalizând o avere de peste 60 de miliarde de dolari.

Potrivit Forbes, William rămâne favoritul presei, urmat de fratele său, caracterizat drept "mai relaxat".

Verişoarele lor, Zara Phillips, fiica prinţesei Anne, şi Beatrice York, în vârstă de 19 ani, fiica prinţului Andrew, s-au situat pe locul al 3-lea şi, respectiv, al 4-lea.

Nepoata prinţului Rainier de Monaco, Charlotte Casiraghi, s-a situat pe poziţia a 5-a, fiind aleasă pentru "gustul vestimentar impecabil" şi alura fotogenică, demnă moştenitoare a mamei sale, Caroline de Monaco, şi a bunicii sale, Grace Kelly. Fratele său Andrea a fost inclus şi el în top, pe locul 10.

Tronul Suediei este reprezentat de prinţesa moştenitoare Victoria (7), fratele său Carl-Philip (9) şi mezina familiei, prinţesa Madeline (12).

Printre europeni, de unde familia regală spaniolă străluceşte prin absenţă, figurează, de asemenea, prinţul Albert de Thurn und Taxis, un tânăr miliardar în vârstă de 25 de ani (11), şi prinţul de Liechtenstein, Wenzeslaus (14).

În top au mai fost incluşi prinţul de Dubai, Hamdan (6), sora sa, Maitha (17), fiica regelui Hussein al Iordaniei, Iman (18), prinţul Azim de Brunei (8), prinţul Philippos al Greciei şi Danemarcei (19), prinţesa Theodora a Greciei şi Danemarcei (13), prinţesa Tusuguko a Japoniei (15) şi prinţesa Sirivannavari a Thailandei (16).

Prinţesa Sikhanyiso a Regatului Swaziland completează topul 20 al celor mai sexy celibatari regali din lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici