William şi Kate-două destine unite la bine, dar mai ales la rău, potrivit astrologilor asiatici

Prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după tatăl său, prinţul Charles, şi viitoarea lui soţie, Kate Middleton, sunt consideraţi "două destine unite la bine, dar mai ales la rău", potrivit astrologilor asiatici.

287 afișări
Imaginea articolului William şi Kate-două destine unite la bine, dar mai ales la rău, potrivit astrologilor asiatici

William şi Kate-două destine unite la bine, dar mai ales la rău, potrivit astrologilor asiatici (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

După anunţul de marţi privind căsătoria prinţului William cu iubita sa, Kate Middleton, care va avea loc în primăvara sau vara anului 2011, astrologii şi experţii asiatici în feng shui, deşi recunosc faptul că cei doi logodnici sunt compatibili, le prezic acestora o căsnicie presărată cu numeroase probleme.

"Cei doi sunt într-adevăr compatibili. Unul este născut iarna, celălalt în timpul verii şi se completează perfect", este de părere Yeo Tinming, unul dintre cei mai reputaţi experţi în feng shui, originar din Hong Kong.

Cuplul va trece însă prin câteva dispute, al căror grad de gravitate nu fost precizat de expertul asiatic.

În opinia unui alt maestru din Hong Kong, Anthony Cheng, problema majoră cu care se vor confrunta William şi Kate va fi aceeaşi cu care s-au confruntat părinţii prinţului William, Charles şi Diana - un divorţ.

"Cuplul va avea câteva probleme grave în următorii zece ani, înainte ca prinţul William să împlinească vârsta de 39 de ani", consideră Anthony Cheng, care se declară pesimist în privinţa destinului prinţului, ce va fi marcat, în opinia sa, fie de un divorţ, fie de un accident grav.

"Unul dintre cele două (evenimente) se va produce. Dacă va fi vorba de un accident, acesta îi va fi fatal", a spus Cheng.

În opinia lui Anthony Cheng, prinţul William "va avea parte, pe parcursul vieţii sale, de mai multe poveşti de iubire şi se va îndrăgosti mult prea uşor de alte femei", prezicând astfel câteva momente dificile pentru Kate Middleton.

"Singura modalitate pentru ca mariajul lor să reziste va fi ca ea să închidă ochii faţă de toate aceste aventuri", declară acest maestru în feng shui.

Astrologul indian Arun Kumar Bansal a dorit, însă, să-i liniştească pe fanii cuplului princiar britanic. "Se potrivesc foarte bine. La testul de compatibilitate au obţinut 24 de puncte din 36", a declarat acest expert indian, care a prezis, totodată, faptul că viitoarea căsătorie va avea loc în iunie sau în iulie 2011.

"Ea are o personalitate mai blândă decât a lui. Ea va răspunde favorabil tuturor cererilor lui şi se va dovedi foarte adaptabilă. Cei doi vor pune bazele unei înţelegeri cordiale, nu se vor certa nici în public, nici în particular", a adăugat Arun Kumar Bansal.

În opinia astrologului indian, "William traversează în prezent cea mai bună perioadă din viaţa sa. Ea va dura între 15 şi 20 de ani. Însă el nu va deveni rege decât foarte târziu, peste cel puţin 15 ani".

Singura "umbră" din acest tablou perfect, în opinia astrologului indian: cuplul va trebui să aştepte mai mult decât şi-ar dori pentru a avea un copil. Această afirmaţie este, însă, contrazisă de Yeo Tinming, care prevede deja o sarcină pentru Kate Middleton, încă din 2012.

În ceea ce priveşte vârsta lui Kate Middleton, care este cu şase luni mai mare decât viitorul ei soţ, acest aspect nu ar trebui să îl sperie pe William, a declarat Mark Ling Ling, un alt expert în feng shui, din Hong Kong.

"Prinţul William a procedat corect când a decis să se căsătorească cu o femeie mai în vârstă decât el. Personalităţile lor se potrivesc perfect, le prezic un mariaj reuşit", a declarat Mark Ling Ling.

Potrivit site-ului CNN.com, anunţul logodnei prinţului William cu Kate Middleton a fost cea mai accesată ştire pe internet în ultimele 24 ore, fiind considerată o veste bună pentru poporul britanic, tot mai demoralizat din cauza datoriilor şi a nevoii de a-şi reduce cheltuielile.

Familia regală britanică nu a anunţat deocamdată data la care va fi celebrată această căsătorie. Experţii celei mai mari case de pariuri din Irlanda consideră că a doua sâmbătă din august 2011 are cele mai mari şanse de a fi aleasă ca dată a căsătoriei prinţului britanic. Experţii casei de pariuri Paddy Power oferă o cotă de 3 la 1 pentru ca viitoarea căsătorie să fie celebrată în acea zi.

Ziua de 30 iulie 2011 are o cotă mai mică (10 la 1). Explicaţia constă în faptul că această dată va cădea la doar o zi după data la care părinţii lui William, Charles şi Diana, s-au căsătorit, în urmă cu 30 de ani, în anul 1981.

Casele de pariuri din Marea Britanie pun la dispoziţia amatorilor şi alte pariuri ocazionate de căsătoria prinţului William. "Unde va fi celebrată căsătoria?" - catedrala Westminster este favorită, cu o cotă de 6 la 5. "Ce titlu va primi prinţul William?" - duce de Cambridge este titlul favorit, cu o cotă de 5 la 4. "Care va fi numărul telespectatorilor britanici care vor urmări ceremonia de nuntă?" - peste 36 de milioane, cu o cotă de 3 la 1. "Cine va realiza designul rochiei de mireasă?" - Amanda Wakeley, cu o cotă de 4 la 1. "Care va fi lungimea trenei rochiei de mireasă pe care o va purta Kate Middleton?" - Mai puţin de doi metri, cu o cotă de 6 la 4. "Care va fi culoarea pălăriei pe care o va purta regina Elizabeth II?" - Culoarea roz este favorită, cu o cotă de 9 la 2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici