Wilmark a devenit tatăl unui băieţel

Wilmark a devenit tată sâmbătă, când logodnica sa Ioana l-a născut pe Loukas, un băieţel de 3,750 de kilograme, transmite postul de radio InfoPro.

12 afișări
Imaginea articolului Wilmark a devenit tatăl unui băieţel

Wilmark a devenit tatăl unui băieţel

"Are 51 cm, 3,750 kg, e brunet şi îl cheamă Loukas", a declarat emoţionat Wilmark.

Naşterea a decurs uşor, fără complicaţii, însă cu multe emoţii pentru Wilmark, care, totuşi, nu şi-a pierdut curajul şi a asistat la minunatul eveniment. "Ioana se simte bine şi ne bucurăm că nu au existat probleme. E bruneţel, deci seamănă cu mine!", a mai spus realizatorul emisiunii "Latino Party", de la radio InfoPro.

"Pentru siguranţă, doctorii ne-au sfătuit să recoltăm celule stem şi au fost foarte bucuroşi că am făcut asta", a mai spus el. Cât despre numele copilului, Wilmark şi Ioana au ales Loukas pentru că "are «K», aşa, ca la «Wilmark», şi e o tradiţie în familie să avem nume de apostoli".

Wilmark şi Ioana sunt împreună de trei ani şi au planificat nunta după aducerea pe lume a copilului. Wilmark are o explicaţie simplă: "trebuie ca şi el să asiste la un eveniment atât de important ca nunta noastră".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici