Woody Allen o vrea pe Carla Bruni într-unul din filmele sale

Woody Allen îşi doreşte ca soţia preşedintelui francez, Carla Bruni-Sarkozy, să joace într-unul din filmele sale viitoare, lăudând carisma acesteia şi imaginându-şi că ar fi "minunată" pe marele ecran, a afirmat cineastul american, joi, într-o conferinţă de presă organizată la Paris, informează AFP.

65 afișări
Imaginea articolului Woody Allen o vrea pe Carla Bruni într-unul din filmele sale

Woody Allen o vrea pe Carla Bruni într-unul din filmele sale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cineastul american se află în capitala franceză pentru a-şi promova cel mai recent film, "Whatever Works".

"Dacă aţi putea să aveţi la dispoziţie într-unul din filmele dumneavoastră o figură foarte puternică, precum regina Marii Britanii sau Dalai Lama, pe cine aţi alege?", l-au întrebat jurnaliştii prezenţi la această conferinţă.

"Fără niciun dubiu, Carla Bruni!", a replicat imediat Wood Allen. "Sunt sigur că ar fi minunată. Are multă carismă, are obişnuinţa de a apărea în public şi aş putea să o distribui în absolut orice rol", a adăugat celebrul cineast american, în prezent în vârstă de 73 de ani.

Woody Allen a mărturisit, totuşi, că nu lucrează deocamdată la acest proiect, dar că ar putea să o întrebe direct pe Carla Bruni dacă o astfel de propune o interesează, deoarece sunt mari şanse să fie invitat la palatul Elysée, pentru o vizită privată, de către cuplul prezidenţial francez, în acest sfârşit de săptămână.

Woody Allen, născut la New York, este unul dintre cei mai importanţi regizori de film, scenarişti şi actori americani. Allen scrie scenariile, regizează şi joacă în majoritatea filmelor sale. Sursele sale de inspiraţie sunt literatura, sexualitatea, filosofia, psihologia, identitatea evreiască, cinematografia europeană şi oraşul New York, unde s-a născut şi a locuit dintotdeauna.

De la "Take the Money and Run", în 1969, Allen a realizat, în medie, un film pe an. Printre acestea s-au numărat filme devenite clasice precum "Annie Hall", "Manhattan" şi "Zelig", dar şi producţii mai puţin pretenţioase precum "Vicky Cristina Barcelona".

Fost manechin vedetă, Carla Bruni-Sarkozy este de asemenea cântăreaţă. Ea a lansat deja trei albume, pe care a interpretat cântece ale căror texte le-a scris, iar de multe ori cântă şi la chitară. În prezent, ea este căsătorită cu preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici