Yoko Ono organizează "cel mai mare semn al păcii", pentru a-l aniversa pe John Lennon

Artista Yoko Ono vrea să adune între 6.000 şi 10.000 de persoane în Central Park din New York, pe 6 octombrie, pentru a realiza cel mai mare semn al păcii, cu ocazia împlinirii a 75 de ani de la naşterea muzicianului John Lennon, informează nme.com.

328 afișări
Imaginea articolului Yoko Ono organizează "cel mai mare semn al păcii", pentru a-l aniversa pe John Lennon

Yoko Ono (Foto: AFP / Mediafax Foto)

Evenimentul, menit să îl comemoreze pe cel care i-a fost soţ timp de 11 ani, din 1969 şi până la moartea acestuia, marchează cea de-a 75-a aniversare a lui John Lennon, născut pe 9 octombrie 1940. Participarea la această adunare va fi gratuită, iar Yoko Ono va strânge donaţii pentru proiectul său non-profit dedicat elevilor John Lennon Educational Tour Bus.

Numărul biletelor, disponibile pe platforma Eventbride, ajunge până la 10.000, iar evenimentul este programat să dureze aproximativ trei ore, începând de la ora 10.00, înscrierile încheindu-se la ora 12.00.

"Nu trebuie să faci multe, puterea funcţionează în mod misterios. Vizualizează efectul de domino şi trebuie doar să gândeşti Pace", a scris Ono pe contul său de Twitter, adăugând că cei care se vor înscrie şi vor veni la acest eveniment trebuie să fie "jucăuşi", să danseze cu mintea şi trupul. "Este atât de amuzant, încât Ei ar putea începe să danseze cu noi, de asemenea", a mai scris aceasta.

Evenimentul este deschis persoanelor de orice vârstă, înregistrarea pe site nu necesită garanţii, iar primii 10.000 de oameni înscrişi sunt aşteptaţi să îşi ocupe locurile în marele semn al păcii până la ora 12.00, pentru ca mai apoi să poată fi realizate fotografii din aer.

John Lennon a murit pe 8 decembrie 1980, la vârsta de 40 de ani, după ce a fost împuşcat în spate de Mark David Chapman, în faţa clădirii Dakota, din apropierea Central Park din New York.

John Lennon, Paul McCartney, Ringo Starr şi George Harrison au format trupa The Beatles, în anii 1960, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici