Zece locuri în care iarna nu vine niciodată - GALERIE FOTO

Ninsorile abundente, furtunile de zăpadă şi chiar vortexul polar au provocat, şi în această iarnă, probleme în mai multe ţări. Mulţi s-au gândit să-şi facă bagajele şi să se mute în locuri în care nu ninge niciodată.

24312 afișări
Imaginea articolului Zece locuri în care iarna nu vine niciodată - GALERIE FOTO

Zece locuri în care iarna nu vine niciodată (Imagine: Hepta)

Huffington Post a realizat o listă cu zece locuri în care nu ninge niciodată.

  • Puerto Rico

Nu veţi vedea vreodată zăpadă în Puerto Rico. Doar palmieri, nisip alb, soare strălucitor şi temperaturi medii anuale cuprinse între 24 şi 29 de grade.

  • Marea Baieră de Corali

Singura întindere albă pe care o veţi vedea aici este mărginită de turcoazul oceanului. Iar aceasta nu se va topi sub arzătoarele raze ale soarelui australian. De fapt, nisipul este atât de fierbinte, încât ai nevoie de un ghid de supravieţuire.

  • Deşertul Sahara

Niciodată nu veţi simţi frigul sub soarele saharian care urcă temperaturile până la 60 de grade Celsius. Oricum, pentru unii este mai bine pe cămilă decât pe placa de snowboard.

  • Santa Lucia

La fel ca în restul Ahipeleagului Caraibelor, mica insulă Sfânta Lucia are parte de o climă caldă, tropicală, pe tot parcursul anului. În plus, beneficiaţi de privelişti spectaculoase, plaje deosebite şi cocteiluri foarte bune.

  • Vestul Africii de Sud

Zona din vestul Africii de Sud se bucură de temperaturi plăcute, subtropicale, tot timpul anului. Iernile sunt blânde aici, iar precipitaţiile sunt doar sub formă de ploaie. În rest, vremea este caldă şi însorită.

  • Seychelles

Temperaturile în Seychelles foarte rar scad sub 24 de grade sau depăşesc 32 de grade. Asta înseamnă că puteţi să vă scăldaţi şi să înotaţi tot timpul anului.

  • Deşertul Wadi Rum

În vastul şi înfricoşătorul deşert iordanian Wadi Rum (scena filmărilor pentru “Lawrence al Arabiei”), temperaturile se apropie de 50 de grade clesius. Cei care vor să scape de ger pot admira aici privelişti surprinzătoare.

  • Belize

Singurele bucăţi de gheaţă pe care le veţi vedea aici sunt cele din coctailul pe care îl savuraţi sub dezmierdarea caldă a soarelui Caraibelor.

  • Riviera Maya

Riviera Maya, precum şi întreaga peninsulă Yucatan, este un paradis ce se bucură tot timpul de temperaturi tropicale de 26 de grade Celsius, fluctuaţiile anuale nefiind mai mari de 4-6 grade.

  • Fiji

Nici aici nu veţi vedea vreodată ninsoare, ci doar apusuri de soare superbe.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici