Zlata, demonstraţie de flexibilitate: Vezi ce poate face cea mai elastică femeie din lume - VIDEO

"Happy Hour" a început cu dreptul cel de-al cincilea an de existenţă şi şi-a întâmpinat telespectatorii într-un decor nou, cu o invitată pe măsură: Zlata, cea mai flexibilă contorsionistă din lume, cunoscută şi drept femeia-şarpe sau femeia-elastic.

2326 afișări
Imaginea articolului Zlata, demonstraţie de flexibilitate: Vezi ce poate face cea mai elastică femeie din lume - VIDEO

Zlata, demonstraţie de flexibilitate

Cu un look complet schimbat, dar cu acelaşi spirit, emisiunea de la Pro TV şi-a întâmpinat telespectatorii, joi seară, în cel de-al cincilea an de existenţă. Cătălin Măruţă şi echipa sa şi-au primit oaspeţii într-un decor nou-nouţ, mult mai spaţios şi strălucitor, dar cu aceeaşi Happylica gata să-şi ciuleasca urechile la ce au vedetele de dezvăluit.

Prima invitată a lui Cătălin Măruţă din noul sezon, Zlata, cea mai flexibilă femeie din lume, şi-a făcut o intrare de-a dreptul spectaculoasă în emisiune şi le-a arătat românilor ce mişcări au dus-o direct în Cartea Recordurilor. La cei 24 de ani, Zlata are 1,80 m înălţime şi se poate mândri cu faptul că îşi contorsionează spatele într-un unghi perfect de 90 de grade, dând impresia că are coloana ruptă în două. E singura femeie din lume care a reuşit să se contorsioneze şi în faţă, dar şi în spate şi i-a uimit până şi pe medici cu mişcările ei.

"Am început să lucrez la patru ani", a povestit Zlata de pe Happylica. "Iniţial nu credeam că am o asemenea flexibilitate, însă am mers apoi în echipa de gimnastică şi treptat mi-am descoperit acest talent", spune aceasta. Măruţă a mai aflat de la invitata sa că înainte de fiecare show aceasta face un antrenament intensiv de o oră pentru că altfel poate avea probleme cu musculatura şi nici nu mănâncă înainte de vreun spectacol, pentru că altfel i s-ar face rău. Mama a unui băieţel de şase ani, Zlata spune că fiul ei nu i-a moştenit însă talentul şi nu crede ca va face vreodată contorsionism.


Zlata a intrat intr-o colivie pe happyhour.protv.ro

Zlata a acceptat provocarea lui Măruţă de a-i acorda interviul contorsionată pe canapea. Zlata a oferit un show de milioane în platoul "Happy Hour", uimind pe toată lumea. Cu o uşurinţă ieşită din comun, invitata lui Măruţă şi-a îndoit spatele, picioarele şi mâinile, arătând românilor incredibilele mişcări care au adus-o în Cartea Recordurilor. Femeia a arătat că se poate "cuibări" fără probleme într-un frigider, într-un cub de sticlă foarte mic, dar şi într-o geantă de voiaj pe care Cătălin Măruţă a plimbat-o prin platou. Mai mult decât atât, la rugămintea prezentatorului, Zlata a "inaugurat" noua măsuţă din decorul "Happy Hour" şi s-a strecurat fără nicio greutate în spaţiul minuscul dintre tăblia mesei şi podea. La final, show-ul Zlatei a culminat cu o colivie suspendată, în care contorsionista s-a strecurat fără probleme.


Zlata, demonstratie de flexibilitate pe happyhour.protv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici