Brassó: négy autó megrongálódott, miután fa zuhant rájuk. Öt utcán nem lehet közlekedni

Négy autó és egy villanyvezeték rongálódott meg Brassóban, miután fa zuhant rájuk. Öt utcában teljesen vagy részlegesen áll a forgalom a kidőlt fák miatt.

22 afișări
Imaginea articolului Brassó: négy autó megrongálódott, miután fa zuhant rájuk. Öt utcán nem lehet közlekedni

Brassó: négy autó megrongálódott, miután fa zuhant rájuk. Öt utcán nem lehet közlekedni

Sorin Toarcea, a brassói városháza szóvivője elmondta, a havazás és a szél miatt legalább 24 fa kidőlt a Cenk alatti városban csütörtökről péntekre virradóra. „Jelen pillanatban az Önkéntes Katasztrófavédelmi Szolgálat és a Zöldövezet-karbantartó Szolgálat alkalmazottai terepen vannak, hogy megnézzék, vannak-e gondok máshol is” – közölte a szóvivő.

Mint részletezte, sürgősen beavatkoztak azokon az utcákon, ahol a kidőlt fák akadályozták az autós vagy gyalogos forgalmat, és napközben is folytatják a munkát.

Az elmúlt 24 órában különben a hóeltakarítással megbízott két cég, a Vectra és az Eurostrada 14 járművel takarította el a havat a város utcáiról. Összesen körülbelül 160 tonna csúszásgátlót szórtak szét. Jelenleg a készlet több mint 720 tonna.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici