Buşoi: a PNL nyitott a párbeszédre és Cioloş jelenlétére. Minden pillanat megfelelő, ha akarja

Cristian Buşoi, a Nemzeti Liberális Párt (PNL) ügyvivő főtitkára pénteken úgy nyilatkozott, hogy pártja teljesen nyitott a párbeszédre Dacian Cioloşsal, mint ahogy arra is, hogy a volt kormányfő csatlakozzon az alakulathoz. Azt mondja, csak az kell, hogy Cioloş úgy érezze, eljött a pillanat.

25 afișări
Imaginea articolului Buşoi: a PNL nyitott a párbeszédre és Cioloş jelenlétére. Minden pillanat megfelelő, ha akarja

Buşoi: a PNL nyitott a párbeszédre és Cioloş jelenlétére. Minden pillanat megfelelő, ha akarja

„Bármikor és állandóan – legalábbis szerintem, remélem osztom a kollégáim és az elnök asszony véleményét – nyitottak vagyunk az együttműködésre, a párbeszédre, sőt, Cioloş úr jelenlétére a pártban. Részünkről teljes a nyitottság, csak meg kell találni a megfelelő időpontot, és legyen egy projekt, amire Cioloş úr is a sajátjaként tekint, hogy csatlakozzon egy politikai párthoz, a PNL-hez” – jelentette ki az alakulat ügyvivő főtitkára arra a kérdésre, hogy a PNL-nek még szándékában áll-e tárgyalni a technokrata kormány miniszterelnökével azt követően, hogy egy nappal korábban visszautasította a Mentsétek meg Romániát Szövetséget (USR).

Amikor pedig arról faggatták, hogy melyik lenne a megfelelő pillanat, úgy válaszolt, minden pillanat megfelelő, ha Dacian Cioloş úgy gondolja.

„Ha nem is lép be a PNL-be, az együttműködés és a párbeszéd állandó lesz vele” – tette hozzá Cristian Buşoi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici