Dragnea Grindeanunak: híres meccsek vannak, amikor a 3–0 nem volt elég a továbbjutáshoz

Liviu Dragnea, a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke csütörtök este azt mondta, nem volt jó Sorin Grindeanu miniszterelnöknek a kormányátalakítás kapcsolatos megjegyzése, miszerint a 15. percben 3–0-ra vezetnek. Azt mondja, híres meccsek vannak, amikor a 3–0 nem volt elég a továbbjutáshoz.

29 afișări
Imaginea articolului Dragnea Grindeanunak: híres meccsek vannak, amikor a 3–0 nem volt elég a továbbjutáshoz

Dragnea Grindeanunak: híres meccsek vannak, amikor a 3–0 nem volt elég a továbbjutáshoz

„Bizonyos területeken késések vannak (a kormányprogram előírásainak gyakorlatba ültetésében – szerk. megj.). Meglátjuk az elkövetkező időszakban. Komolyan elkezdtünk dolgozni, én is, Tăriceanu úr is, és nagyon aprólékosan megvizsgáljuk, hogy mely intézkedéseket ültették gyakorlatba és melyeket nem, mi volt a késlekedés oka, mivel a hatások a későbbiekben mutatkozhatnak meg, és ezt meg akarjuk előzni” – fejtette ki a képviselőház elnöke a România Tv műsorában.

„Remélem, hogy jövő héten lezárjuk ezt a vizsgálatot, mivel ez alapján hozzuk meg a politikai döntést, hogy milyen intézkedéseket kell foganatosítani, be kell-e avatkozni a kormány összetételébe, javítani kell-e a kormányzási tevékenységet, a kommunikációt” – tett hozzá.

Amikor arról kérdezték, hogyan kommentálja Grindeanu kijelentését, aki megkérdőjelezte a változtatás szükségességét, amikor az első félidő 15. percében a csapat 3–0-ra vezet. Dragnea azt mondja, ez a párhuzam nem volt jó.

„Általában nem szoktam kommentálni, amit a kormányfő mond. Elkerülöm, egy kicsit idősebb vagyok mint ő, talán más a tekintélyem is… Nem hiszem, hogy jó párhuzam lett volna, mivel rögtön ellennyilatkozatot generálhat” – fogalmazta meg.

„Híres meccsek vannak, amikor a 3–0 nem volt elég a továbbjutáshoz. Ha előtte 4–0-ra veszítettél, 3–0 nem elég. Vagy a 3–0 lehet 3–4 is a végére. Nem ez a helyes hozzáállás. Minden jószándékú vészjelzést nagyon nagy komolysággal és tisztelettel kell kezelni” – szögezte le Liviu Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici