Kolozsvár: négyen megsérültek, amikor mentővel ütközött egy személygépkocsi

Négy ember megsérült szerdán, miután egy mentőautó összeütközött egy személygépkocsival Kolozsvár egyik központi utcáján. A sérültek között van a mentőorvos, a mentőautó sofőrje, illetve egy önkéntes.

28 afișări
Imaginea articolului Kolozsvár: négyen megsérültek, amikor mentővel ütközött egy személygépkocsi

Kolozsvár: négyen megsérültek, amikor mentővel ütközött egy személygépkocsi

A Kolozs Megyei Mentőszolgálat szóvivője, Daniel Boie a MEDIAFAX tudósítójának azt mondta, a mentőautó nem szállított beteget, egy orvos, a sofőr és egy önkéntes utazott rajta.

„Négy ember megsérült a Monostori úton történt baleset következtében, amikor egy mentőautó és egy személygépkocsi ütközött össze. A sérülteket kórházba szállították. Hárman a mentőben ültek, a negyedik a személygépkocsi sofőrje. Előzetes információink szerint a mentő a Monostori negyed felé haladt, és a Fadrusz (Eminescu) utca kereszteződésében ütközött össze a gépkocsival. A mentő nem szállított beteget, egy orvos, az autóvezető és egy önkéntes utazott rajta. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit” – mondta el Boie.

A Kolozs Megyei Mentőszolgálat igazgatója, Horia Simu ugyanakkor elmondta, a mentősök állapota stabil.

„Az asszisztensnek a karja tört el, az autóvezető pedig hasi sérüléseket szenvedett. A mentőcsapat épp egy sürgősségi esethez igyekezett, bekapcsolt szirénákkal haladt” – mondta Simu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici