Lia Olguţa Vasilescu: Grindeanu azt hitte, egy életre övé az a szék

Lia Olguţa Vasilescu munkaügyi miniszter szerda esti Facebook-bejegyzésében úgy vélekedett, hogy a kormány összes tagja közül épp Sorin Grindeanu miniszterelnök nem tudta, hogy félévente kiértékelik, hogy mennyire ültették gyakorlatba a kormányprogramot, s azt hitte, egy életre övé a szék.

34 afișări
Imaginea articolului Lia Olguţa Vasilescu: Grindeanu azt hitte, egy életre övé az a szék

Lia Olguţa Vasilescu: Grindeanu azt hitte, egy életre övé az a szék

„Úgy tűnik, hogy a kormány tagjai közül csupán a miniszterelnök nem tudta, hogy félévente kiértékelik, hogy mennyire sikerült gyakorlatba ültetni a kormányprogramot” – írta Vasilescu.

Az üzente egyúttal a kormányfőnek, hogy „legalább a tévéből” hallhatott volna a kiértékelőről, ha látta azokat a műsorokat, amelyekben Liviu Dragnea, a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke szerepelt.

„A kormánynál már nincs sajtószemle? Legalább a tévéből értesült volna, azokból a műsorokból, amelyekben meghívott volt Liviu Dragnea. Csak ő hitte azt, hoyg egy életre övé az a szék…” – tette hozzá a munkaügyi tárca vezetője.

Miután elhagyta az országos végrehajtó bizottság (CExN) ülését, Sorin Grindeanu kormányfő bejelentette, nem mond le azt követően, hogy a Szociáldemokrata Párt (PSD) megvonta tőle politikai támogatását. Közölte: az egyetlen esetben távozik, ha Klaus Johannis államfő egy másik szociáldemokrata párti kormányfőt jelöl.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici