Megszavazta az ALDE vezetősége Daniel Constantin kizárását az alakulatból

Andrei Gerea, a Liberálisok és Demokraták Szövetségének (ALDE) alelnöke csütörtökön bejelentette, hogy a párt állandó bizottsága „elsöprő többséggel” megszavazta Daniel Constantin kizárását az alakulatból. Kizárták még Mircea Baniast és Eugen Durbacát is.

29 afișări
Imaginea articolului Megszavazta az ALDE vezetősége Daniel Constantin kizárását az alakulatból

Megszavazta az ALDE vezetősége Daniel Constantin kizárását az alakulatból

A kizárásra „békítést” követően került sor, annak ugyanis „semmi haszna sem volt”.

„Három kizárást szavaztak meg, Daniel Constantin, Mircea Banias és Eugen Durbacă. Más kizárásra nem tettek javaslatot. Ezeket a neveket önök ismerik már egy hete. Az elmúlt héten kísérlet történt a békítésre két személlyel ebből a háromból, akik számos keresletet nyújtottak be a bíróságra a párt ellen, de sajnos semmi haszna sem volt, és kénytelenek voltunk ma meghozni ezt a döntést. Elsöprő többséggel, 96 résztvevőből 92-en támogatták Daniel Constantin kizárását és 91-en a többiekét” – részletezte az ALDE alelnöke.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici