Őrizetbe vette az ügyészség a besztercei tömbház padlásán holtan talált csecsemők édesanyját

Őrizetbe vették a legfőbb ügyészség ügyészei a besztercei tömbház padlásán holtan talált csecsemők édesanyját, a pénteki nap folyamán pedig kérni fogják a bukaresti törvényszéktől 30 napos előzetes letartóztatásba helyezését.

33 afișări
Imaginea articolului Őrizetbe vette az ügyészség a besztercei tömbház padlásán holtan talált csecsemők édesanyját

Őrizetbe vette az ügyészség a besztercei tömbház padlásán holtan talált csecsemők édesanyját

Az asszony a fő gyanúsított. Ő mostanáig Németországban volt, de húsvétra hazatért Romániába. A besztercei ügyészek ekkor kihallgatták, azonban nem vallotta be, hogy ő ölte volna meg a csecsemőket, még azt se ismerte el, hogy ő lenne az édesanyjuk, pedig a DNS-tesztek kimutatták, hogy ő szülte meg a csecsemőket – nyilatkozták a MEDIAFAX-nak igazságszolgáltatási források.

Később a nőt a legfőbb ügyészség ügyészei is kihallgatták, és elrendelték 24 órás őrizetbe vételét.

A három csecsemőholttestet talált egy nő március 9-én egy besztercei tömbház padlásán, ahová 12 éves gyerekével ment fel, hogy rendet rakjon, mielőtt felvinné teregetni a ruhákat.

Egy adott ponton a gyermek azt mondta, hogy talált egy babát. A nő közelebb lépett, és rádöbbent, hogy csecsemő holtteste az. Miután arrébb rakta a rongyokat, még egy csecsemő holttestére bukkant. Értesítette a rendőrséget.

A törvény emberei egy harmadik tetemet is találtak, és több vérfoltos fehérnemű is volt a helyszínen. Két gyermek holtteste raffia zsákban volt, a harmadikat egy régi kabátba csavarták.

Az ügyészek azóta kiderítették, hogy a csecsemők 3-9 éve halhattak meg.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici