COM: Hai la poze cu olimpicii!

Ne-am bucurat de aurul cucerit la JO de echipajul Andrunache/ Susanu la dublu rame fără cârmaci, însă, cine îşi mai aminteşte faptul că acum 2 ani, pe perioada antrenamentelor, Susanu era sa fie înecată pe lacul Snagov din cauza valului provocat de o şalupă a unui îmbogăţit al zilelor noastre?!

10 afișări
Imaginea articolului COM: Hai la poze cu olimpicii!

COM: Hai la poze cu olimpicii!

Afacerist care nu avea ce căuta în zona de antrenament a sportivilor, ce nu a păţit absolut nimic, autorităţile punând "batista pe ţambal" în acel caz.

Fetele care au luat decât bronz la canotaj 8 plus 1 şi-au cerut scuze deoarece nu au cucerit medalia de aur, însă lor cine le cere iertare că nu au baze de antrenament sau că pregatirile le sunt întrerupte de şalupe deţinute de tot felul de personaje dubioase?!

Ne întrebăm de ce oare am ratat acum la JO medalii la handbal, nataţie, atletism, gimnastică, canotaj sau alte discipline la care am fi avut ceva şanse. De multe ori se invocă, uneori pe buna dreptate, mentalitatea, sau slăbiciunile naţiei, însă, mi se pare admirabil ceea ce a reuşit delegaţia tricoloră la Beijing având în vedere condiţiile proaste de pregătire din ţară si sprijinul aproape inexistent acordat de guvernanţi sportului.

Delegaţia României a cucerit până în prezent 8 medalii la această ediţie a Jocurilor Olimpice, 4 de aur, una de argint si 3 de bronz. Acest lucru, evident, nu poate decât să ne bucure, însă mă şi întristează, deoarece aceste reuşite vor constitui motive pentru tot felul de politicieni sau afacerişti veroşi să se afişeze acum cu medaliaţii, in goana lor imorală dupa capital electoral sau de imagine. Aşa că scumpi politicieni şi afacerişti, după JO, vă aşteptăm la poze cu olimpicii!

(Comentariu realizat de Romeo Chiriac, romeo@mediafax.ro)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici