FOCUS: Anul 2008, agitat pentru vedetele autohtone

Anul monden 2008 a avut două principale coordonate: nunta anului, cea dintre Cristian Chivu şi Adelina, şi divorţul Mihaelei Rădulescu de Elan Schwartzenberg, urmat de relaţia vedetei de televiziune cu mai tânărul moderator tv, Dani Oţil.

2050 afișări
Imaginea articolului FOCUS: Anul 2008, agitat pentru vedetele autohtone

FOCUS: Anul 2008, agitat pentru vedetele autohtone (Imagine: Mediafax Foto)

Cristian Chivu, căpitanul echipei naţionale de fotbal a României, s-a căsătorit religios cu Adelina Elisei pe 6 iulie, la Palatul Ştirbey. Naşii cuplului au fost impresarul Victor Becali şi soţia acestuia, Manuela. Cei doi miri, îmbrăcaţi în rochie, respectiv costum Giorgio Armani, i-au primit la petrecere pe cei aproximativ 500 de invitaţi, nume cunoscute din lumea sportului şi a showbiz-ului. După marele eveniment, cei doi au plecat în Grecia, în luna de miere. Proaspeţii însurăţei au ales această destinaţie nu foarte îndepărtată pentru că Adelina era însărcinată. Această veste a venit cu o săptămână înainte de nuntă, în prezent căpitanul naţionalei şi Adelina aşteptând primul lor copil, o fetiţă.

Pe de altă parte, fosta iubită a lui Chivu, Andreea Raicu, nu a avut un an la fel de norocos în dragoste. Relaţia sa cu cântăreţul şi actorul Tudor Chirilă, care dura de mai bine de doi ani, s-a destrămat în septembrie. Raicu a declarat la acel moment că ea îşi doreşte o familie şi un copil, pe când muzicianul are "alte planuri individuale". La puţin timp după, au apărut speculaţii cu privire la o posibilă relaţie pe care prezentatoarea tv ar putea-o avea cu Andrei Hrebenciuc, pentru ca apoi să fie văzută în compania unui fost iubit, Tudor Vasile, fiul fostului premier Radu Vasile.

Tot la capitolul despărţiri intră şi mult mai mediatizatul divorţ al Mihaelei Rădulescu. Ea s-a despărţit de Elan Schwartzenberg, după o căsnicie de aproape opt ani, timp în care cei doi au reuşit să păstreze imaginea de familie fericită, mai ales după apariţia copilului lor, Ayan.

Elan Schwartzenberg a fost cel care, în septembrie, a depus la Judecătoria Sectorului 1 din Bucureşti, o cerere de divorţ. Gurile rele spun că soţul vedetei tv se săturase de felul în care Mihaela se afişa în public. Cu toate acestea, cei doi au venit de mână la înfăţişarea de la judecătorie. În final, instanţa a decis, să acorde Mihaelei custodia băiatului celor doi, în vârstă de patru ani, hotărând, de asemenea, că Elan va plăti pensie alimentară de 2.000 de euro pe lună pentru întreţinerea copilului.

Însă, spre surprinderea tuturor, Mihaela Rădulescu, la puţin timp după divorţ, a fost surprinsă de paparazzi împreună cu Dani Oţil, de asemenea prezentator tv. Mihaela a rescunoscut atunci că are o relaţie cu el. Diferenţa de 11 ani dintre cei doi a făcut deliciul presei mondene, care i-a urmărit la diverse evenimente, fără a da prea multe şanse pe termen lung noului cuplu.

Tot la capitolul divorţuri, în octombrie, creatoarea de modă Romaniţa Iovan a solicitat divorţul de pilotul Adrian Iovan. Cei doi s-au cunoscut în 2003, într-o aeronavă Tarom, pilotată chiar de cel care avea să-i devină ulterior soţ. În plus, şi căsnicia dintre Raluca Sandu, fiica preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, şi luptătorul K1 american Todd Medina s-a destrămat, după patru ani de mariaj.

Însă printre cuplurile care abia au intrat într-o nouă etapă a relaţiei lor, căsătoria, se numără vedeta Pro TV Cătălin Măruţă şi cântăreaţa Andra. După ce anul trecut, chiar în perioada sărbătorilor de iarnă, Măruţă a cerut-o pe Andra de nevastă, cei doi s-au căsătorit civil pe 10 august, iar pe 23 august au făcut nuntă, la Târgu-Jiu, oraşul natal al vedetei Pro TV. Andra a purtat o rochie albă, în timp ce mirele a fost îmbrăcat într-un costum negru, cu papion. În total, la petrecere au participat aproximativ 800 de persoane. Printre vedetele care le-au fost alături s-au numărat Victor Slav, Anda Adam, Iulia Vântur, Marius Moga, Silviu Prigoană, Cove, Gabriel Cotabiţă, Mădălina Manole.

De asemenea, tot anul acesta s-a căsătorit şi CRBL, de la formaţia Simplu. Aleasa lui a fost Elena, coregrafă la emisiunea "Dansez pentru tine", de la Pro TV. Cununia religioasă a avut loc în septembrie, fiind urmată de nunta de pe 1 noiembrie. Aceasta a fost organizată cu fast, având ca temă perioada de prohibiţie din America anilor ’30, mirele fiind costumat asemenea unui gangster de la aceea vreme. La nunta lor, care a avut loc la Studiourile Buftea, au participat, printre alţii, Smiley şi Laura Cosoi, Mihai Petre, Iulia Vântur şi Marius Moga, Andreea Bănică şi Adrian Despot.

După ce ani la rând Cristina Spătar a fost regina R&B-ului, în iulie, ea a concurat pentru titlul de cea mai "preţioasă" dintre mirese. Numai diamantele pe care le-a avut la gât la nuntă au valorat un milion de euro. Ea s-a căsătorit cu Alin Ionescu.

În rândul vedetelor care anul acesta au avut parte de bucurii se numără şi Nicoleta Luciu, care în septembrie a născut, la o clinică din Ungaria, un băiat. Acesta a fost botezat Zsolt, la fel ca tatăl lui. Nicoleta a declarat, la acel moment, că trăieşte "cel mai frumos sentiment" din viaţa sa. Ea este ajutată să aibă grijă de micuţ de cele două bunici ale acestuia, ambele dornice să petreacă mai mult timp cu bebeluşul.

De asemenea, Violeta, fiica lui Ştefan Bănică Jr. şi a Andreei Marin Bănică, a fost botezată pe 9 martie. La fel ca şi atunci când s-a născut micuţa Violeta, Ştefan Bănica Jr. şi Andreea Marin au dorit ca botezul să rămână în familie, cele două vedete apelând la discreţie.

Şi Alexandru Papadopol şi Ioana Ginghină, care s-au căsătorit în 2007, au avut parte de încă o bucurie în viaţa lor, când, pe 12 august, Ioana a născut o fetiţă. Alexandru a asistat copleşit la naştere. În octombrie, cei doi şi-au botezat fetiţa, Ruxandra Ioana. Naşa fetiţei este Ruxandra Ion, Managing Director Promance International şi producător general al telenovelei "Regina", în care Ioana joacă.

De asemenea, internaţionalul român Adrian Mutu a marcat un eveniment fericit în viaţa sa, anul acesta. Soţia lui, Consuelo, i-a dăruit o fetiţă, Maya, care s-a născut pe 16 mai. Mutu mai are încă o fetiţă, Adriana, în vârstă de doi ani, cu soţia sa, Consuelo, dar şi un băiat, Mario, în vârstă de şase ani, din prima căsnicie, cu Alexandra Dinu.

Tot anul acesta, şi zbuciumatul cuplu format din Ion Ion Ţiriac şi Ileana Lazariuc a avut parte de un eveniment important. Cei doi au devenit, în martie, părinţii unui băieţel, care s-a născut într-o clinică privată din Paris. Acesta a fost botezat în iunie, primind numele "Alexandru".

Printre vedetele care anul acesta au devenit părinţi se numără şi Roxana Ciuhulescu. Vedeta Pro TV a născut în februarie o fetiţă. De asemenea, şi Andi Moisescu şi Olivia Steer au devenit părinţi pentru a doua oară, în septembrie. Olivia a născut un băieţel pe care cei doi s-au hotărât să-l boteze Luca.

De asemenea, şi lumea muzicii autohtone a numărat anul acesta câteva proaspete mămici. Cântăreaţa Corina a născut, în noiembrie, un băieţel pe nume Robin Ioan. Pe de altă parte, în octombrie, Oana Nistor de la Activ şi fotbalistul Ovidiu Petre au devenit părinţii unei fetiţe.

(Cristina Mazilu, cristina.mazilu@mediafax.ro)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici