Un hotel pentru animale din Capitală oferă "clienţilor" camere cu fotoliu, cu TV şi webcam

Camere individuale, mobilate - şi, la cerere, personalizate - dotate cu televizor, la preţuri cuprinse între 120 şi 45 de lei pe noapte, sunt ofertele unui hotel pentru animale din Capitală, printre ai cărui clienţi se numără şi câinele Andreei Raicu, un metis de labrador negru pe nume Efi.

577 afișări
Imaginea articolului Un hotel pentru animale din Capitală oferă "clienţilor" camere cu fotoliu, cu TV şi webcam

Un hotel pentru animale din Capitală oferă "clienţilor" camere cu fotoliu, cu TV şi webcam (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Efi va avea nevoie de îngrijiri speciale din partea personalului hotelului, deoarece are un picior în ghips, după o operaţie de corectare a unui defect din naştere. Andreea Raicu a precizat că apelează de mai mult timp la serviciile unor astfel de hoteluri, fiind nevoită să se deplaseze pentru filmări.

De această dată, vedeta va lipsi două zile, timp în care Efi va sta într-unul din cele două apartamente VIP din hotel, unde va avea un culcuş confortabil, televizor în cameră, terasă şi unde îi va fi respectat programul de mese şi plimbări cu care a fost obişnuit. În plus, în cameră este instalată o cameră web care îi permite stăpânei să îl vadă în timpul deplasărilor.

În imediata apropiere a hotelului se află şi o pensiune şi o grădiniţă (serviciul de daycare) pentru animale. Reprezentanţii complexului spun că există deja circa 10 abonaţi la acest serviciu de daycare.

Hotelul, unde câinii şi pisicile de companie pot petrece o perioadă mai îndelungată, cuprinde 16 camere, dintre care jumătate sunt ocupate, toate cu căţei. Există două apartamente VIP (Very Important Pets), care au câte 30 de metri pătraţi şi terasă şi costă 120 de lei pe noapte, şase camere care au între 10 şi 16 metri pătraţi, care costă 65 de lei pe noapte, şi opt camere mici cu un spaţiu exterior, care costă 45 de lei pe noapte.

Apartamentele VIP şi camerele mari sunt mobilate cu câte o canapea sau fotoliu şi câte un culcuş special. De asemenea, aceste camere au covoare, tablouri (cele mai multe cu căţei), oglinjoare, rafturi pe care sunt puse cărţi, lumânări, o plantă în ghiveci, un ceas şi televizoare pornite, totul pentru a recrea atmosfera de acasă. Aceasta poate fi întregită aducând de acasă păturica preferată sau jucăriile animalului de companie.

Stăpânii au în plus posibilitatea de a-şi vedea animalul de companie din orice colţ al lumii, camerele fiind dotate cu webcam.

Toate camerele sunt încălzite prin pardoseală, camerele mici cu spaţiu exterior fiind dotate cu câte o lampă cu infraroşu pentru a dubla încălzirea, dat fiind că animalul este mai expus la frigul de afară. Câinii cazaţi în aceste camere pot fi urmăriţi pe webcam şi când sunt afară.

Pensiunea are opt locuri pentru câinii de curte, cu cuşti mari de lemn, încălzite, şi un spaţiu exterior îngrădit. Un loc la pensiune costă 30 de lei pe noapte.

Pe lângă spaţiile de locuit, există o suprafaţă de peste 10.000 de metri pătraţi pentru joacă.

Serviciile de care se bucură animalele cazate în complex includ un program personalizat de plimbări şi mese, după cum a fost fiecare animal învăţat de acasă, şi, la cerere, antrenament fizic şi dresaj şi chiar transportul între casă şi hotel, prin firma de taxi specializată. O cursă în Bucureşti costă 50 de lei, însă printre clienţi se numără şi persoane care îşi aduc animalele din alte localităţi.

În plus, toate animalele cazate în această unitate sunt consultate de un medic veterinar care se asigură că sunt sănătoase. Serviciile oferite includ şi asistenţă veterinară de urgenţă.

Complexul a fost deschis cu o investiţie de circa 150.000 de euro. Managerul vrea ca pe viitor să includă în servicii şi un pet salon, unde animalelor să li se facă baie şi toaleta, şi un centru SPA.

Potrivit proprietarului complexului, cele două apartamente VIP şi mai multe camere au fost deja rezervate pentru perioada sărbătorilor.

(Material realizat de Laura Mitran, laura.mitran@mediafax.ro)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici