Video INTERVIUL integral. Marius Tucă Show. Tudorel Butoi, despre cazul Caracal: Sub nicio formă nu aş face lui Dincă testul poligraf. Persoanele în vârstă nu sunt recomandate

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a afirmat miercuri, la emisiunea Marius Tucă Show, că Gheorghe Dincă nu este obligat să facă testul poligraf, care nu e recunoscut ca probă în instanţă şi ale cărui rezultate ar fi oricum viciate din cauza vârstei criminalului de la Caracal.

16589 afișări

Marius Tucă: Până la urmă da, dar totuşi...

Tudorel Butoi: Pe mine mă interesează omorurile şi probarea omorului, asta sunt nişte chestiuni mărunte care există şi vor exista. Păi uitaţi-vă, capitalele lumii, oraşele din Spania, mă rog, toate pline de prostituate, toate pline de traficarea prestaţiei sexuale, fie de tip pedofil pentru că sunt dezrădăcinaţii ăştia mintali care au fixaţie pentru... şi mare poveste să iei o fată amărâtă care n-are nici număr la poartă şi să-i oferi posibilitatea legendată de a se face ea o fată deosebită, drăguţă, n-au minte în cap. Vedeţi dumneavoastră când zice ăla discernământul unei persoane începe de la 18 ani să fie luat în calcul. Pedofili sunt cu fetele astea 14 ani, 12 ani, 15 ani, făcute de cap, sunt prăduite, sunt vândute.

Marius Tucă: E adevărat. Eu mă întorc la asta. Nu am văzut nici măcar o singură probă din tot ce a apărut până acum că ar fi făcut parte dintr-o reţea.

Tudorel Butoi: Nici eu n-am văzut.

Marius Tucă: Cu complicii mai vedem. Dar nici acolo până în momentul ăsta nu există o probă care să arate că Dincă a avut complici. Domnule profesor, dar asta e tocmai din cauza faptului, mi-aţi explicat la începutul emisiunii, prădător sexual. Animal de pradă.

Tudorel Butoi: Sigur că da.

Marius Tucă: Care îşi ia singur prada şi o duce în vizuină.

Tudorel Butoi: Şi o conspiră, o adăposteşte.

Marius Tucă: De la maşina care era o adevărată capcană, cine intra acolo, mai ales fete de 15, 16, 18 ani nu mai puteau ieşi, plus că folosea şi forţa până la lovituri cauzatoare de moarte. Dusul în vizuină, în acea casă a ororilor, în acea casă a groazei.

Tudorel Butoi: O să discutăm la şcoală despre...

Marius Tucă: Asta voiam, ce rămâne din cazul Caracal despre criminalul Gheorghe Dincă.

Tudorel Butoi: Rămâne profilul pe care îl va da analiza comportamentală autentică a specialiştilor care lucrează în el, o bogată lecţie de criminologie, din nefericire mai puţin pentru clarificarea acestor trei întrebări pe care  ni le-am pus noi. Dacă a fost singur, nu ne spune nicio analiză comportamentală, dacă mai are fapte, nu ne spune nicio analiză comportamentală şi vom mai vedea...

Marius Tucă: Asta, dacă are mai multe crime decât cele care sunt dovedite în momentul ăsta.

Tudorel Butoi: Şi dacă are complici. Asta nu ţi le poate da analiza comportamentală, care îmi pare atât de rău, e atât de frumoasă.

Marius Tucă: Apropo de ce a respirat în presă, câteva informaţii legate... din dosarul de la Caracal, profilul lui Dincă făcut de anchetatori, sub rezerva că este sau nu este din dosar, dar totuşi v-aş ruga să ne explicaţi şi să comentaţi asta. Pluralitate de victime, acte cu caracter repetabil. Aici mare lucru nu e de spus pentru că... victimele omorâte la intervale mari de timp. De ce se spune asta?

Tudorel Butoi: Ei vor să facă o predicţie în sensul că anticipează că ar mai fi victime. Dar uite că îi contrazice asta.

Marius Tucă: Preocupat să nu lase urme pentru a comite noi fapte.

Tudorel Butoi: Sigur că da, asta există ca preocupare.

Marius Tucă: Dar cu butoiul l-au prins în...

Tudorel Butoi: Domnule ia să ne întoarcem noi la butoiul ăsta că şi ăsta merită. Domnule eu când am fost tânăr locotenent...

Marius Tucă: Lucrurile sunt dovedite. De ce credeţi că n-a avut timp să arunce resturile din butoi, de oase calcinate?

Tudorel Butoi: Nici n-a avut interes.

Marius Tucă: Dar aici ne întoarcem la o declaraţie incredibilă, o remarcă a dumneavoastră, a specialistului, şi anume că erau zeci de nasturi de blugi în cenuşa respectivă, ceea ce poate să arate o probă esenţială legată de... câţi nasturi să fi avut blugii Alexandrei să spunem?

Tudorel Butoi: Patru cinci nasturi.

Marius Tucă: E adevărat. Mai ales că erau găsiţi acolo în butoi.

Tudorel Butoi: Erau în cenuşă şi între aşchiile osoase.

Marius Tucă: Hai să mergem mai departe cu descrierea asta. Planul lui merge dincolo de uciderea victimei. S-a dovedit asta, s-a văzut în primul caz, da, cu rămăşiţele aruncate la liziera pădurii.

Tudorel Butoi: Da şi probabil că vrea să acopere şi ideea că este traficant şi că nu neapărat prioritară este uciderea. Şi eu zic că nu le-a adus pe fete ca să le ucidă, le-a adus pentru consumarea raportului sexual în interesul lui propriu.

Marius Tucă: Şi mai departe?

Tudorel Butoi: Şi mai departe urma să le traficheze, fetele n-au mai vrut, aceste două fete n-au vrut. Fetele acestea s-au opus. Fetele acestea s-au bătut cu prostălăul ăsta, ca dovadă sângele pe pereţi.

Marius Tucă: Eu nu cred că era în stare să facă asta.

Tudorel Butoi: Să ce?

Marius Tucă: Să meargă mai departe după ce le-ar fi violat să le traficheze .

Tudorel Butoi: Marius, în cloaca care se numeşte oraşul mic de provincie sărac aceşti tipi...

Marius Tucă: Ca să le traficheze local.

Tudorel Butoi: Local şi dacă era loc pentru afară pe bani, premisele sunt legate de fetele pe care le are el în Italia etc., etc. Lucrurile sunt distincte.

Marius Tucă: Haideţi să vă spun de ce nu cred asta pentru că aici vorbim de probe şi eu m-am săturat de fake news. Vă daţi seama că meseria asta a dispărut de o lună jumate apropo de toate fake news-urile şi de toate informaţiile false vehiculate la nesfârşit fără nicio probă. Păi dacă ar fi fost aşa, nu credeţi că ar fi fost victime ale lui Dincă care ar fi mărturisit că au fost violate după care au fost plasate şi făceau parte din reţea.

Citește mai departe:

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Citește mai departe:

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici