Video INTERVIUL integral. Marius Tucă Show. Tudorel Butoi, despre cazul Caracal: Sub nicio formă nu aş face lui Dincă testul poligraf. Persoanele în vârstă nu sunt recomandate

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a afirmat miercuri, la emisiunea Marius Tucă Show, că Gheorghe Dincă nu este obligat să facă testul poligraf, care nu e recunoscut ca probă în instanţă şi ale cărui rezultate ar fi oricum viciate din cauza vârstei criminalului de la Caracal.

16589 afișări

Sunt patru-cinci fetiţe sub 15 ani. Ele au mărturisit aceste lucruri la parchet şi vom vedea care e soarta lor şi existenţa lor acum. Se leagă într-adevăr de foarte multe chestiuni.

Tudorel Butoi: Iată că au apărut. Patru, cinci fete.

Marius Tucă: Au apărut mărturisirile, eu ştiu doar de una în momentul ăsta, a unei femei care a fost violată, avea 48-50 de ani.

Tudorel Butoi: Sunt patru-cinci fetiţe sub 15 ani.

Marius Tucă: Eu nu ştiu asta.

Tudorel Butoi: În familie, dintre ei, pe acolo, şi spun băi, Dincă, vezi că noi ne ducem la câmp, avem treabă cu lucerna cu nu ştiu ce...

Marius Tucă: Şi o las şi eu pe asta mică de 14 ani la tine, pe aici printre fiarele astea de repari tu. N-au apucat ăia să ajungă în câmp şi a violat fata.

Marius Tucă: Deci dumneavoastră aveţi informaţia că există...

Tudorel Butoi: Informaţia clară, dintr-o familie de romi, o altă fată.

Marius Tucă: Da, dar n-au fost traficate, au fost violate.

Tudorel Butoi: Vom vedea ce s-a întâmplat, ele au mărturisit aceste lucruri la parchet şi vom vedea care e soarta lor şi existenţa lor acum. Se leagă într-adevăr de foarte multe chestiuni.

Marius Tucă: Indiferenţa afectivă. 

Tudorel Butoi: Sigur că da. Ăsta este după Pinatel, lipsa simţului onoarei şi milei, agresivitate, impulsivitate, nucleul personalităţii criminale a lui Pinatel se regăseşte aici.

Marius Tucă: Da, că îl apucase mila să ia nu ştiu ce alifie pentru Alexandra şi a uitat să o ia. Obsedat de propriile fantasme, tinde să comită acelaşi act până când se suprapune perfect fantasmei.

Tudorel Butoi: Da. Ăsta este tipul criminalului care nesatisfăcându-şi hedonist primele acte, raporturi sexuale, rămâne cu ideea mai trebuia să fac asta, lasă la viitoarea victimă o să fac şi asta şi tot mereu rămâne dator.

Marius Tucă: Are ca mobil obţinerea unor senzaţii extreme izvorâte din fantasme senzuale cu caracter pervers.

Tudorel Butoi: Deja sunt lucruri care se exagerează şi sunt lucruri...

Marius Tucă: Da?

Tudorel Butoi: Sigur că da. Şi sunt la copy-paste-ul altor criminali în serie. Pentru că nu au de unde să tragă aceste concluzii.

Marius Tucă: Asta aţi explicat-o, căutarea unor senzaţii extreme de  dominare, manipulare şi stăpânirea victimei.

Tudorel Butoi: Da, sigur. Distrugerea cadavrelor, distrugerea probelor şi aşa mai departe.

Marius Tucă: Ucigaş de tip borderline organizat, dar anumite situaţii îl fac să-şi piardă sângele rece, să acţioneze de o manieră neorganizată.

Tudorel Butoi: Păi ori organizată ori dezorganizată. Hotărâţi-vă frate. Pentru că în practica americană avem tipul organizat, vă spune profesorul vostru, tipul dezorganizat şi tipul mixt. Băgaţi-l la tipul mixt.

Marius Tucă: Bună ziua, din ce înţeleg, o întrebare şi de la cei care ne urmăresc, Dincă nu a vrut să o omoare pe Alexandra. Întrebarea care mă roade este ce avea de gând să facă cu acel copil? După o săptămână dorea să o lase liberă, aţi explicat şi chestia asta de fapt.

Tudorel Butoi: Aici aş vrea să mai aduc o completare, păi când fata nu cedează la raporturile intime, când are iubit, prieten şi ştim ce înseamnă în adolescenţă să fii curată pentru iubitul tău şi pentru iubirea ta, dacă le lăsa în viaţă acest...

Marius Tucă: Am văzut şi cazul Anca, virgină, a fost doar jefuită.

Tudorel Butoi: Dacă le lăsa în viaţă, fetele astea două se duceau glonţ, unde?

Marius Tucă: În secunda a doua la poliţie.

Tudorel Butoi: La parchet şi la poliţie, păi sigur, Luiza la fel, e o fată instruită, o fată... deci are două accidente acest derbedeu, deocamdată mărturisite, probate şi pentru care poate fi dus dosarul pentru ucidere de persoană. Unde e cadavrul, păi nu e cadavrul, dar fapta de ucidere a persoanei este demonstrată, la fel şi în cazul lui Cristian, când fapta de ucidere este demonstrată. Aşa spune legea, uciderea unei persoane. Păi nu v-am dat exemplul ăla cu patronul de pensiune din Austria, om cu bani cu tot felul, ce doreşti şi care are un ring de dans cât un stadion de fotbal unde vin tinerii şi... este foarte interesant, Marius, acest caz.

Marius Tucă: Vă ascult domnule profesor.

Tudorel Butoi: Dansează tinerii, cutare, cutare. Dispare o fată, Gertrude nu mai este. În ţările occidentale nu e prea mare chestie, mai întârzie pe la colege, pe la una pe la alta, sunt altfel de raporturi, nu te sperii aşa dintr-una. Dar după vreo două zile familia întreabă unde e Gertrude, se întreabă şi ceilalţi colegi unde este şi apar 11 declaraţii de tineri şi tinere care în noaptea respectivă o invidiaseră pe Gertrude, deoarece când se duceau ele la corpul sanitar o vedea într-o atitudine nonşalantă, fumând, mâncând alune cu patronul. 11 declaraţii. Ducându-mă, făcând, am văzut-o pe Gertrude, râdea, juca cărţi, cutare în biroul patronului care avea uşa întredeschisă ca omul să supravegheze lucrurile. Unde-i patronul? Păi patronul e plecat în Alpi, la schi, la cutare, la cutare. Deci se întoarce. Când vine patronul se găseşte în portbagajul maşinii sale, printre schiuri, printre toate, Dumnezeu e cu ochii pe noi, pe nenorociţii ăştia, un cerceluş mic atât. Vine sora lui Gertrude şi zice uitaţi cerceii făcuţi de mine şi sora mea în aceeaşi zi. Ai mei sunt în urechi, unul este în portbagajul acestui nenorocit şi unul e pe unde o fi capul ei. Ei bine, acest om nu a recunoscut niciodată fapta. 17 ani i-a dat justiţia. Deci unde ai meciuri jucate, justiţia...

Marius Tucă: Puţin. Şi nu i-au găsit cadavrul.

Tudorel Butoi: Niciodată. Mulţumesc mult pentru prezenţa specială la o ediţie specială, sunt convins că ne vom mai întâlni. Or să apară elemente noi şi le vom discuta.

Marius Tucă: Mulţumesc mult pentru participarea la emisiune.

Tudorel Butoi: Cu mare drag Marius.

Marius Tucă: Aici se încheie Marius Tucă Show la Smart TV, ţineţi aproape. 

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici